Autó tartós bérlet

Easylease logó

Miért az EasyLease

Előnyök Önnek!

Célunk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal üljenek be az általuk kiválasztott autóba. Az Easylease tartósbérlet, komplex szolgáltatásaival tervezhető és kiszámítható az autóval járó összes teendő és költség.

Autó tartósbérlet a vezetés szabadsága!

Az innovatív rendszerünk segítségével minden partnerünknek lehetősége van egy olyan konstrukciót elérni, mely eddig csak makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak megkapni.

Az EasyLease-ről őszintén…

 
Mi sem beszédesebb, mint régi, elégedett partnerünk Posta Sándor, a Random Stúdió Kft tulajdonosának személyes tapasztalata, véleménye, melyet engedélyével megosztok Önökkel:

„Mint vállalkozó tucatnyi megállapodást, szerződést volt szükséges kötnöm, rutinszerű vásárlást eszközölnöm napi szinten. Továbbá legalább ennyi reklámot, bemutatkozást kellett végig hallgatnom. Autót, autókat szándékoztam beszerezni, de nem hitelre vagy vásárlásra gondoltam. Jóval inkább egy tartósbérlet konstrukcióra, mert a neten már sokat olvastam az előnyeiről. Kerestem azt a konstrukciót, ami az elképzeléseimmel leginkább egyezik. Itt a márkán túl, az elérhető szolgáltatások és azok díjazása is fontos volt számomra. Igy találtam az Easylease-re. A weboldalon annyira jól összefoglalták a bérleti konstrukcióval kapcsolatos információkat – az autó ajánlatoknál egyértelműen fel volt tüntetve az autóhoz tartozó első díj, a havi díj és a kalkulált maradványérték is -, hogy komolyan felkeltették az érdeklődésem és megfogalmazódott a kérdés bennem: miért is választanám Őket, pont Őket más, ugyancsak tartós autóbérlést szolgáltató vállalat helyett?

A válasz összetett, de mégis olyan egyszerű elemekből épül fel, amelyek elengedhetetlenek számomra egy sikeres és kedvező együttműködéshez. Kezdjük Zsolttal, a vállalkozás alapító tulajdonosával, tekintve, hogy számomra fontos ki áll az adott szolgáltatás hátterében.

Szakmai tudásával és naprakészségével segített/segít engem szükség esetén a mai napig is. Partnerségi viszonyunk a későbbiekben folytatott egyeztetéseink során – nyilvánvaló szakértelme mellett – a velem szembeni pozitív hangneme, zsigerből jövő kedvessége, nyugalma folytán mondhatni baráti kapcsolattá alakult, melyre a korábbiakban nagyon kevés vállalat képviselőjével volt példa.

Ezt a kedvességet ráadásként egy olyan komplex szolgáltatási csomag és tájékoztatási ügyfélélmény kísért, hogy szinte már-már hihetetlennek tűnt az ajánlat. Pedig valósak a kedvező feltételek! De mi rejtőzik még Mögöttük? Mi az, ami szabad szemmel láthatatlannak tűnik, de mégis határozottan jelen van?

 

Megbízhatóság
 
Az Easylease nem az a vállalkozás, aki csak úgy magamra hagy! Tanácsot nyújt, ha arra van szükségem a megfelelő autó kiválasztásában, és elkísér az utamon (persze, nem szó szerint 🙂 ), mert a bajban is mellettem áll! (Baj alatt egy esetleges koccanást, sérülést értek, mivel a bérbe vett autóimon teljes CASCO is van, amit a bérleti díjak tartalmaznak.) Legyen szó évekről, vagy lassan évtizedről: töretlen bizalom kíséri kapcsolatunkat!

 

Őszinteség
 
Csilivili, megtévesztő ajánlatok nélkül is lehet!
A mai világban egyre több alkalommal kell fokozottan ébernek lennem, mert az üzleti ajánlatok mindig csak a szép oldalukat mutatják nem rámutatva, hogy milyen esetleges akadályok és így megoldandó plussz feladatok, többletköltségek merülhetnek fel a szerződés kapcsán. Az Easylease csapata, így Zsolt mindenre felhívta a figyelmem, hogy a bérlés során ne érjen kellemetlen meglepetés. Értem ezalatt mind az adózással, mind a szervizeltetéssel, esetleges káreseménnyel kapcsolatos bérlői teendőket, de még a bérleti konstrukcióval járó teljes összeg kimutatását is átláthatóvá tette. A kérdéseimre őszinte, egyenes válaszokat, valós megoldást kaptam! Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy az évek során mindig fix költség (Euro) kíséri a konstrukciót, nincs áremelés, nincsenek bújtatott költségek, csak az, amiben megállapodtunk!

 

Profizmus
 
Az általam szükségeltetett autóról határozott elképzeléssel fordultam Zsolthoz, aki az egyeztetésünket követően nemcsak, hogy az igényeimet kielégítő, de azt még felülmúlóan meghaladó autóval lepett meg. Persze az eredeti anyagi elképzelésemen belül. Eddigi tapasztalataim alapján is őszintén állíthatom, hogy a legkedvezőbb ár/érték arányú ajánlatokat küldi az érdeklődőknek, épp ezért sok ismerősömnek tovább ajánlottam már személyét. Ahelyett, hogy “rásózna” az emberre egy számára kevésbé kívánatos autót, időt és energiát szán arra, hogy megismerje őt és szükségleteit. Legyen szó bármilyen autóról: Ő előkeríti! Határok nélkül!

 

Állandó kapcsolat, „rendelkezésre állás” és Easylease hírlevél
 
Természetesen igyekszem Zsoltot nem az éjszaka közepén zavarni, de akaratlanul is előfordult már, hogy egyeztetnünk volt szükséges. Az Easylease e-mailben és telefonon keresztül is 24 órás rendelkezésre állást ígér és ténylegesen nyújt!
 
A hírlevelükre történő regisztrációm beigazolta azon reményemet, hogy a részemre megküldött folyamatos információk és a jobbnál-jobb ajánlatok mögött az Easylease az érdeklődői és vásárlói felé valóban maximálisan nyújtja mindazt, amit ígér. Semmiféleképpen nem átlagos, többségében érdektelen, semmitmondó információk sokaságát tartalmazó hírleveleket küldözget a feliratkozói számára.
Tiszta szívből tudom ajánlani az Easylease-t:
 
  • pénzügyileg kedvezőbb, mint bármelyik, az általam eddigiekben megkeresett konkurens vállalat, mindemellett
  • biztonságban érezhetem magam az utakon és
  • a vállalatom likviditását is megőrizhetem.
 
Néha a kevesebb több – főleg, ha az autó áráról van szó!
 
Az Easylease többet nyújt, mint gondolná!”