Easylease logó

Miért válasszon minket autó tartós bérletre?

Miért válasszon minket? Íme 20 autó tartós bérlet szempont, ami megkülönböztet minket.

 

1. A tartós bérlet során nincs hitel minősítési eljárás

A kiválasztott autó tartós bérléséhez nem kérünk lezárt üzleti évet. Nem vizsgáljuk a cég bevételét és nyereségességét. Könnyített módon csak azt vizsgáljuk, hogy ne legyen felszámolás alatt.

2. Az új és a használt autók esetében is biztosítjuk a hosszú távú bérlést.

Használt autó esetén a német piacon 2 évnél nem régebbi, kevesebb mint 40.000km futott márka kereskedő által értékesített autónak a behozatalát, bérbe adását vállaljuk.

3. Az Ön által kiválasztott autóba akár 15 nap alatt beleülhet.

Tapasztalt csapatunk kimagasló gyorsasággal képes az autó forgalomba helyezésére és az átadására. A forgalomba helyezés és behozatal költsége 900-1300€ a németországi vásárlás helyszínétől függően.

4. A partner által kiválasztott helyen kerül átadásra az autó.

Az átadás előzetesen az Ön részéről egyeztetett időpontban és helyen történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve. Ezért külön költséget nem számítunk fel.

5. Német rendszámosak az autók.

A német anyacégünk a kiválasztott autót megvásárolja és német rendszámmal forgalomba helyezi, annak számos előnyét az Ön részére is biztosítva.

6. A hosszú távú használatra akár 5 személynek is megadjuk a használati jogosultságot.

Minden olyan természetes és jogi személynek, aki rendelkezik a szükséges és érvényes okmányokkal (személyi igazolvány, jogosítvány) használati jogosultságot adunk az autó tartós bérlete során.

7. Frissen szerzett jogosítvánnyal is vezethető az autó.

Kevés rutinnal rendelkező személynek is adunk használati jogosultságot.

8. Nem tartjuk nyilván, hogy az autó bérlése során merre jár az autójával.

Nem építünk be nyomkövetőt a bérelt autóba, adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

9. Prémium kategóriás téli gumikat biztosítunk az autókhoz (opcionális)

A biztonság mindenekelőtt! Bizony, sok múlhat azon, ha az autó akár 1 méterrel is korábban megáll, illetve jobban lassítható.

10. Nem kell az autót minden hónapban bemutatni vagy a km órát lefotózni.

Sokkal jobban hiszünk a személyes kapcsolattartásban. Évente egy vagy két alkalommal előre egyeztetett időpontban az Ön tartózkodási helyéhez közeli vendéglátással egybekötött személyes találkozót kezdeményezünk, hogy a tartós bérlettel kapcsolatos tapasztalatainkat kicseréljük és így még magasabb szintre fejleszthessük szolgáltatásunkat.
r

11. Nincsenek rejtett költségek: az ajánlatban szereplő díjaktól sosem térünk el.

A futamidő alatt a havi bérleti díj és maradványérték változatlan marad, a bérléssel kapcsolatos költségek előre kalkulálhatók.

12. A tartós bérlet díja költségként 100%-ban elszámolható.

A tartós autó bérlésről kiállított számla az összes, az autó fenntartással kapcsolatos díjat tartalmazza így lényegesen egyszerűbb a könyvelésében szerepeltetni és elszámolni, mint igénybe vett szolgáltatást.
h

13. Vezetett út nyilvántartás nélkül is az áfa 50% tartalma visszaigényelhető.

A tartós bérlet során - az ÁFA a 2019-es új törvényi szabályzásnak köszönhetően az üzleti használat arányában részben vagy egészben visszaigényelhető. (Vezetett útnyilvántartással akár 100%-ban, de 50%-ban útnyilvántartás nélkül is).

14. Nem kell az ÁFA-t finanszírozni csak a könyvelésben szerepeltetni.

A német anyacégünk által kiállított bérleti számla nettó értékét csak a könyvelésben kell fel Áfázni és egyben vissza is igényelni. Így fizikailag nem kell előzetesen teljesíteni. Azaz a 27%-os áfát nem kell finanszírozni. Likviditás erősödik.

15. 0-24h időszakban hívhat bennünket.

Az ügyfélszolgálati számon: +36309923393 a hét minden napján minden időpontban elérhetőek vagyunk.

16. A bérlő által kedvelt márkakereskedésben végeztetheti el a kötelező szervizeket.

Nem jelölünk ki konkrét márkaszervizt a kötelező szervizelések elvégzésére, csupán azt kérjük, hogy az Ön által kedvelt márka kereskedőhöz vigye be az autót szervizeltetni. A számla teljesítése már a mi dolgunk.

17. Kívánságra az autót leszervízeltetjük és csere autót biztosítunk ez időtartamra.

Az Ön ideje fontos számunkra ezért kérésére külön díj felszámítása nélkül egyeztetett időpontban átvesszük az autót és szervizeltettjük. A szerviz idejére prémium kategóriás csere autót biztosítunk.

18. Ha a választott autóban nem találja meg a számítását akkor lehetősége van másikat választani.

Amennyiben nem volna megfelelő az Ön által kiválasztott autó úgy egy személyes megbeszélés során egyeztetve, másik autóba történő tartós bérlet konstrukcióra adunk javaslatot.

19. Minden esetben megvásárolható az autó maradványértéken akár a partner által megadott 3. személy részéről is.

A szerződés lejártakor a Bérlőnek lehetőséget biztosítunk, hogy az általa megjelölt 3. személy is az ajánlatban rögzített maradványértéken megvásárolhatja az autót.
A

20. A futamidő végén akár tovább is bérelhető az autó.

A szerződött partner meghosszabbíthatja jelenlegi autójára a tartós bérlet szerződést. Ilyen esetben maximum 2 év tartósbérlettel köthető az új szerződés, melyet a maradványértékből kiindulva számolunk és készítünk el a Bérlő igényei alapján.

Az Easylease felsőkategóriás autók tartós bérlése; többet nyújt, mint gondolná!

Legfontosabb célunk, hogy Ügyfeleink elégedettséggel vegyék használatba az általuk kiválasztott autót, és hogy ez a megelégedettség az évek során töretlenül meg is maradjon. Ezt a célt úgy tudjuk elérni, hogy kiváló minőségű, széleskörű és egyben rugalmas, személyre szabható szolgáltatásunkkal cégünk kiemelkedik a konkurensek közül, és úgy dolgozunk nap mint nap, hogy megfeleljünk a mindenkori megrendelői elvárásoknak.

Fontos számunkra, hogy biztosítsuk a szolgáltatás teljes időtartama alatt a folyamatos kapcsolattartást. Ez a folyamat azért is szükséges, mert így alaposabban megismerhetjük ügyfeleinket, ezáltal pedig nem csak az általuk támasztott nyilvánvaló igényeknek tudunk megfelelni, hanem tapasztalataink révén, tanácsadással és az esetlegesen felmerülő egyéb igények feltárásával, azokra fókuszálva érhessük el ügyfeleink elégedettségét.

Olyan komplex megoldásokat kínálunk, amelyek minőségben, rugalmasságban és ár-érték arányban igazodnak megrendelőink igényeihez.

Bezdány Zsolt – alapító tulajdonos, a prémium kategóriás autók bérbeadásának szakértője:

 • Madarat tolláról, embert barátjáról lehet megismerni – tartja a közmondás. Ön szerint mennyiben állja meg a helyét a gondolat, ha az autót helyettesítjük be a barát helyére? Madarat tolláról, embert autójáról?
 • Egy autó sokkal többet árul el a tulajdonosáról, a szokásairól és a személyiségéről, mint azt elsőre gondolnánk. Minden részlet számít. Az autó márkája, a színe, a kategóriája, a stílusa, a tisztasága, az állapota. Amennyiben ezeket a szemmel jól látható külső jegyeket összesítjük, meglehetősen precíz személyiségképet kaphatunk az autó tulajdonosáról.
 • Részletes tanulmányok születtek már arról, hogy az emberek mi alapján választanak autót maguknak, illetve családjuknak. De vajon készült-e már tanulmány arról, hogy egy üzleti megbeszélésre milyen autóval érkezünk, és hogy ennek mennyire van jelentősége?
 • Egy tárgyaláson döntő fontosságú lehet a kommunikációnk, de az sem utolsó szempont, hogy milyen autóval érkeztünk. Gondoljunk egy olyan szituációra, amikor a megbeszélés után a meghívó fél a lehetséges üzleti partnerét kikíséri az autójához. Biztosan megnézi, hogy milyen a jármű, hiszen az sokat elárul a tulajdonosáról is. Tegyük fel a kérdést magunknak, hogy kötnénk-e üzletet egy olyan személlyel, akinek az autója nem reprezentálja magát a sikert és az elégedettséget? Ugye, hogy Ön is vonakodna?

„A reprezentatív célú autóknak hazánkban is egyre nagyobb jelentősége van.”

 Erre a kihívásra jelent megoldást az Easylease szolgáltatása, a prémium kategóriás autók tartós bérleti konstrukciója. Egy korszerű, aktív- és passzív védelemmel ellátott új autóval minden nap biztonságban, stabil környezetben tudhatjuk magunkat, és ez a megjelenésünkre, a magabiztosságunkra is kihatással van, miközben egy üzleti megbeszélés helyszínére tartunk, vagy éppen a családunkkal kirándulunk.

„Minden apró dolognak jelentősége, és minden odafigyeléssel készült tárgynak valódi kisugárzása van. Az egyedileg készített bőrülés, a koromfekete vagy éppen bézs műszerfal, a különleges anyagok használata és ezek ötvözése a legújabb technikai vívmányokkal összhangban teszi olyan különlegessé ezeket az autókat. A stílusos, exkluzív elemek teremtik meg az egyediséget az autók belső világában.”

Ezt a belső tökéletességet pedig egy varázslatos és tekintélyt parancsoló karosszéria foglalja magában, amely páratlan megjelenést és fellépést biztosít Önnek bármikor, bárhol is jár.

„Tartós autóbérlés: Ön is megérdemli, hogy jól érezze magát egy stílusos autóban!”

Az Easylease tartósbérleti szolgáltatásaival előre tervezhető és kiszámítható az autóval járó összes teendő és költség.

Ügyfél-vélemények

 

Autó tartósbérlet a vezetés szabadsága!

Az innovatív rendszerünk segítségével minden partnerünk számára elérhető egy olyan konstrukció, amelyet eddig csak a makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak megkapni.

Autók márkák szerint

Az EasyLease-ről őszintén, ügyfelünktől

Posta Sándor (Random Stúdió Kft.):

 • Mint vállalkozó tucatnyi megállapodást, szerződést szükséges kötnöm, rutinszerű vásárlást kell eszközölnöm napi szinten. Továbbá legalább ennyi reklámot, bemutatkozást kell végig hallgatnom. Így volt ez akkor is, amikor autót, autókat szándékoztam beszerezni, de nem hitelre vagy vásárlásra gondoltam. Jóval inkább egy tartósbérlet konstrukcióra, mert a neten már sokat olvastam az előnyeiről.
 • Kerestem azt a konstrukciót, ami az elképzeléseimmel leginkább egyezik. Itt a márkán túl, az elérhető szolgáltatások és azok díjazása is fontos volt számomra. Így találtam rá az Easylease-re. A weboldalukon annyira jól összefoglalták a bérleti konstrukcióval kapcsolatos információkat (az autó ajánlatoknál egyértelműen fel volt tüntetve az autóhoz tartozó első díj, a havi díj és a kalkulált maradványérték is), hogy komolyan felkeltették az érdeklődésemet.
 • Zsolt, a vállalkozás alapító tulajdonosa szakmai tudásával és naprakészségével segített és segít engem szükség esetén a mai napig is. Partnerségi viszonyunk a későbbiekben folytatott egyeztetéseink során – nyilvánvaló szakértelme mellett – a velem szembeni pozitív hangneme, zsigerből jövő kedvessége, nyugalma folytán mondhatni baráti kapcsolattá alakult, melyre a korábbiakban nagyon kevés vállalat képviselőjével volt példa.
 • Ezt a kedvességet ráadásként egy olyan komplex szolgáltatási csomag és tájékoztatási ügyfélélmény kísérte, hogy szinte már-már hihetetlennek tűnt az ajánlat. Pedig valósak a kedvező feltételek.

 

Megbízhatóság

 • Az Easylease nem az a vállalkozás, ami csak úgy magamra hagy. Tanácsot nyújt, ha arra van szükségem a megfelelő autó kiválasztásában, és a bajban is mellettem áll! (Baj alatt egy esetleges koccanást, sérülést értek, a bérbe vett autóimon teljes körű CASCO is van, amit a bérleti díjak tartalmaznak.) Legyen szó évekről, vagy lassan évtizedről: töretlen bizalom kíséri kapcsolatunkat!

 

Őszinteség

 • Tisztességes üzlet, megtévesztő ajánlatok nélkül! Manapság egyre több alkalommal kell fokozottan ébernek lennünk, mert az üzleti ajánlatok mindig csak a dolgok szép oldalát mutatják, nem rámutatva, hogy milyen esetleges akadályok és megoldandó plusz feladatok, többletköltségek merülhetnek fel a szerződés kapcsán.
 • Zsolt mindenre felhívta a figyelmem, hogy a bérlés során ne érjen kellemetlen meglepetés. Mind az adózással, mind a szervizeltetéssel, mind az esetleges káreseménnyel kapcsolatos bérlői teendőket, de még a bérleti konstrukcióval járó teljes összeg kimutatását is átláthatóvá tette számomra.
 • A kérdéseimre őszinte, egyenes válaszokat, valós megoldást kaptam. Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy az évek során mindig fix költség (Euro) kíséri a konstrukciót, nincs áremelés, nincsenek bújtatott költségek.

 

Profizmus

 • A nekem szükséges autóról határozott elképzeléssel fordultam Zsolthoz, aki az egyeztetésünket követően az igényeimet meghaladó autóval lepett meg, az eredeti anyagi elképzelésemen belül.
 • Eddigi tapasztalataim alapján Zsolt a legkedvezőbb ár/érték arányú ajánlatokat küldi az érdeklődőknek, épp ezért sok ismerősömnek tovább ajánlottam már az Easylease-t. Ahelyett, hogy „rásózna” az emberre egy számára kevésbé kívánatos autót, időt és energiát szán arra, hogy megismerje őt és szükségleteit. Legyen szó bármilyen autóról: Ő előkeríti.

 

Állandó kapcsolat – rendelkezésre állás

 • Természetesen igyekszem Zsoltot nem az éjszaka közepén zavarni, de akaratlanul is előfordult már, hogy egyeztetnünk volt szükséges, késői időpontban. Az Easylease e-mailben és telefonon keresztül is 24 órás rendelkezésre állást ígér és ténylegesen nyújtja is azt.

„Tiszta szívből tudom ajánlani az Easylease-t, de nem csak az érzelmek mentén, hanem racionálisan átgondolva.”

 • Pénzügyileg kedvezőbb, mint bármelyik, az általam eddigiekben megkeresett konkurens vállalat, mindemellett, biztonságban érezhetem magam az utakon és a vállalatom likviditását is megőrizhetem.