Easylease logó

Ügyfeleink véleményei

Legfontosabb az Ügyfél, hogy elégedettséggel vegye használatba és az évek folyamán töretlen elégedettséggel használja a kiválasztott autót tartós bérlettel.

Ágó Zoltán

Cégtulajdonos

Zsolt segített az autót kiválasztani, illetve tanácsokkal látott el, hogy mire figyeljek. Eredetileg egy szerényebb modellt szerettem volna, de rábeszélt, hogy árban alig van különbség és sokkal jobb vétel, ha eredeti áron nagyobb értékű autót választok, mert ezekből az 1-2 éves, kevés kilómétert futott luxusautók ára nagyon kedvező. Hajlottam rá, amiért azóta is hálás vagyok. Onnan, hogy szóltam Zsoltnak, hogy szeretnék egy pöpec BMW-t, addig, hogy benne ültem, alig telt el három hét.

Minden tekintetben maximálisan profi szolgáltatást kaptam, bármilyen kérdésem merült fel az autóval kapcsolatban, Zsoltot mindig elértem, a support is kimagasló volt, amit a konstrukcióhoz kaptam. Hab a tortán, hogy ilyen kedvező áron ehhez az autóhoz sehol sem jutottam volna hozzá.

Az biztos, hogy megfordulnak utánam az utcán, ha felhangzik a mély morgása a 4.4 literes V8-asnak és „elúszok” a 750i-vel. Nálam 10/10-es az „Easylease – Vedd meg úgy, hogy bérled” csapat!

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Pint József Tartós Autó Bérlet Vélemény Easylease

Pint József

Cégtulajdonos

Cégünknek szüksége volt 2db elektromos autóra. Ezzel kapcsolatban felkerestem Zsoltot és a kiszemelt autókkal kapcsolatban megadtam minden részletes információt. Pár napos egyeztetés után a gépkocsikat szinte 1 hét után kézhez is kaptuk. Nagyon megbízható gyors korrekt ügyintézést mondhatok el az Easylease, azaz Zsolt személyében. Csak ajánlani tudom Zsoltot és az Easylease-t!

Nagy Ágnes

Cégtulajdonos

Ha gondtalan autófinanszírozást szeretne, válassza Ön is az Easylease szolgáltatását. Rövid határidővel átvehettük az általunk kiválasztott autót. Gyors, pontos ügyfélbarát ügyintézés.

CSAK AJÁNLANI TUDOM.

Cégünk számára is remek megoldásnak bizonyult. Mi elképzeltünk az Easylease pedig megvalósította. Köszönjük!

Posta Sándor

Cégtulajdonos

Már a második kocsinkat használjuk Bezdány Zsolt közreműködésével, akinek a kedvességéről, segítőkészségéről, professzionalizmusáról oldalakat lehetne írni, de leginkább azt szeretném kiemelni, ami mind két kocsink esetében azonos volt: egyik nap eldöntöttem, hogy kell a korábban bemutatott kocsi, és már másnap benne is ültem.

A BMW 320 esetében Budapestre kellett érte mennem. A BMW 435 esetében este hívtam Zsoltot, másnap délelőtt a kocsi ott volt

LESZÁLLÍTVA AZ IRODÁM ELŐTT.

Úgy gondolom ilyen feltételekkel és ilyen kiszolgálással sehol máshol nem lehet kocsihoz jutnom. Nem kérdés, hogy a következő kocsink is az Easylease szolgáltatásának segítségével kerül majd hozzánk.

Csirke Zsolt

Cégtulajdonos

Maximálisan elégedett vagyok!

Az autó szuper, az ügyintézés gyors és problémamentes volt. Zsolt személyében pedig egy nagyon szimpatikus és korrekt embert ismertem meg. Bátran ajánlom mindenkinek!

KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Badár Sándor

Színész, humorista

Eddigi életem során közel 40 autót emésztettem fel, amely mind maga volt a csoda! Hiszen, ha elvitt A-ból B-be, az már csodaszámba ment!

Ez akkor vett 180 fokos fordulatot, amikor egy végzetes baleset kapcsán totálkárosra törtem a kocsimat és nem láttam a kiutat. Ekkor kerültem kapcsolatba Bezdány Zsolttal, és egy minőségibb autós élet kezdődött el teli nyugalommal!

ÁTVEHETTEM ÉLETEM ELSŐ NULLÁS (KM!) KOCSIJÁT!

Megszűntek a gondok! Hiszen a részlettel a biztonságot és a törődést is megvásároltam, tekintve, hogy kapcsolatunk nem az autó átvételéig tartott, hanem azóta is töretlen, baráti és figyelmes. Ugyanis nem marad más, amikor az ember útra helyezi magát és rója a kilométereket, hogy mosolyogva válaszoljon Zsoltnak arra a kérdésére, amit telefonon feltesz, hogy:

MINDEN RENDBEN? IGEN!

Balogh György

Cégtulajdonos

Korrekt, gyors ügyintézés. Az ajánlott autó mindenben megfelelt az ígéreteknek. Árban is az egyik legkedvezőbb az elérhető lehetőségek közül. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szolgáltatást.

Botos Erika

Botos Erika

Cégtulajdonos

Régóta dédelgetett álmom vált valóra akkor, amikor Zsolt ajánlásával a képen látható gyönyörű autót sikerült használatba vennem. A bérleti konstrukció átlátható és előnyös volt, ezért nem haboztam belevágni. Előre megbeszéltük az autó behozatalának és ügyintézésének folyamatát, amely pontról pontra a megállapodás szerint valósult meg. Ha egy másik autó beszerzése is aktuális lesz, nem kérdés, hogy az Easylease azaz Zsolt segítségét fogom kérni, megbízhatósága és precíz munkája miatt. Minden kedves olvasónak bátran ajánlom az Easylease szolgáltatását ha autó beszerzésén gondolkodik. Lépjen kapcsolatba az Easylease csapatával és élvezze a gondok nélküli autó beszerzés és használat minden pillanatát.

Juhász István

Juhász István

Cégtulajdonos

Régóta szerettem volna egy ilyen szuper autót, de az ára mindig elrettentett. 

Bezdány Zsolt segítségével azután sikerült egy az igényeimnek mindenben megfelelő fiatal példányt beszerezni. Mind a finanszírozás, mind az ügyfélkezelés terén maximálisan elégedett vagyok.

Csak ajánlani tudom a Zsoltot és az Easylease-t mindenkinek, akár cégként, akár magánszemélyként gondolkodik autóváltásban.