Tesla hosszútávú autóbérlés

Tesla hosszútávú autóbérlés

2024. ápr.

Az autóbérlés hosszú távra már Magyarország több nagyvárosában is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet a segítségünkkel rugalmas átvételi lehetőséggel! Válasszon akár egy prémium felszereltségű Tesla személygépkocsit vagy más közkedvelt autómárkát, a lehetőség nyitva áll Ön előtt (Tesla hosszútávú autóbérlés)!

 

Tesla prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

Sokan még ma is úgy gondolkodnak, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országokkal – nagyon erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való ragaszkodás. Ez az álláspont mostanában azért kezd átalakulni, főleg azok körében, akiknek az autózás élményforrás és életérzés is egyben.

Ők azok, akik nem a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem inkább a használat örömét. Speciális bérlési konstrukciónk segítségével levesszük a tulajdonosi terheket az autóbérlők válláról, mert ők a mi kiemelt ügyfeleink. Azoknak nyújtunk szolgáltatást, akik átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőségeket, előnyöket és kényelmet, ami azt jelenti, hogy az autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, miközben nem költöttek el a megvásárlására egy komolyabb vagyont.

Jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét mindazoknak, akik úgy szeretnének minőségi autót vezetni, hogy közben nem költenek el több millió forintot. Nem kell kifizetniük a nagy összegű vételárat, ehelyett a pénzük a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

Az Easylease gépjármű tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben élvezhesse a vezetés adta örömöket. A Tesla tartós bérlet szolgáltatás Magyarország több nagyobb városában is elérhető!

 

Tesla tartós bérlet (aktuális Tesla autókínálatunk)

 

Tesla hosszútávú autóbérlés

Az Easylease célja az, hogy a hosszú távú autóbérlést – mint gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget – minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel. Az autóbérlés lehetősége sokaknak a pár napra, esetleg hétre történő bérleti konstrukciót jelenti elsősorban. Amit mi ajánlunk Önnek, az más. A tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar. A továbbiakban megmutatjuk, hogy miben más ez az autóbérlési konstrukció, mint amelyekről Ön eddig hallott.

Az Easylease autóbérlés esetén a folyamat a következő:

  1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a neki megfelelő gépjárművet.
  2. A bérbeadó bérleti ajánlatot küld a kiválasztott autóra.
  3. A bérleti ajánlat elfogadása után kerül sor a szerződés aláírására.
  4. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót, miután a bérlő az első díj összegét átutalta.
  5. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni. A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban.

Az autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban történik és a következő magyarországi városokban érhető el: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Gyöngyös. Válasszon akár egy Tesla gépkocsit, vagy más prémium autót, azt igény szerint használati bemutatóval adjuk át Önnek, mint bérlőnek.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett Tesla ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális Tesla autókínálatunkat a weboldalon!

 

Az elektromos autók jövője

Vajon mennyire van jövője az elektromos autózásnak? Lehet, hogy ez is csak egy trend, amely hamarosan eltűnik?

Megvan rá az esély, hiszen a belsőégésű motorok leváltására nem áll rendelkezésünkre földünkön a folyamatos akkumulátorgyártáshoz felhasználható nyersanyag készlet. Tételezzük fel, hogy – a Tesla tulajdonosa – Elon Musk a földönkívüliekkel kommunikál és az eddigiekhez képest egy egészen újszerű elektromos áram tárolására alkalmas technológiát hoz el földünkre és ezt építi be az új Teslákba. Nos, még ebben az esetben is fennmarad az a kérdés, hogy hogyan fogjuk feltölteni az akkumulátorainkat? Honnan lesz energiánk?

A jövő a megújuló energiákban van, ezt tudjuk. A családi házainkra feltett napelemek segítségével van jogosultsága második vagy harmadik autóként használva egy elektromos autónak, a rövid hatótávú minden napi közlekedésünknek jelentős segítséget adva.

De hogyan oldják meg a rendszeres töltést a tömbházakban lakó autótulajdonosok, akik lecserélték belsőégésű autóikat elektromosra? Elmennek majd elektromos töltőállomásokhoz, ahol a jelenlegi technológiával minimum fél óráig állniuk kell, miközben az akkumulátort töltik. Mi történik akkor, ha egyszerre 10 autó szeretne elektromosságot tankolni? Ezt csak úgy lehet megoldani, ha a földben az elektromos vezeték kapacitását, átmérőjét jelentősen megnövelik. Ehhez szükséges lesz a trafóállomások jelentős fejlesztése is. És ezek a kérdések csak a jéghegy csúcsát kapirgálják…

A környezetszennyezés visszaszorításának ígérete miatt tűnt jó ötletnek az elektromos autózás elterjesztése, amelyhez a fejlett országok vezetésének döntései támogatólag hatottak. Azonban, ha nyitottabbak vagyunk a médiában megjelenő információkra, és jól figyelünk, akkor tudhatjuk, hogy a tengeri hajózás sokkal nagyobb mértékben szennyezi a földünket, mint az összes személyautó, teherautó és kamion teljes forgalma.

A sok kérdőjel ellenére kijelenthető, hogy egyáltalán nem az elektromos autózás ellen emelünk szót, sőt, támogatjuk is a megújuló energiával, a családi házaknál feltölthető autós megoldásokat. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy ez a módszer és technológia a teljes járműpark leváltására nem ad lehetőséget.