Mercedes hosszútávú autóbérlés

Mercedes hosszútávú autóbérlés

2023. júl.

Az autóbérlés hosszú távra már Magyarország több nagyvárosában is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet a segítségünkkel rugalmas átvételi lehetőséggel! Válasszon akár egy prémium felszereltségű Mercedes személygépkocsit vagy más közkedvelt autómárkát, a lehetőség nyitva áll Ön előtt! Mercedes hosszútávú autóbérlés bemutatása:

Prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember még ma is úgy gondolkodik, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest – elég erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való kissé merev ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez az álláspont kezd átalakulni, főleg azok körében, akiknek az autózás igazi élmény és életérzés is egyben.

Ők azok, akik nem csak a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét is. A speciális bérlési konstrukció segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlők válláról, ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Ők azok, akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet, hiszen az autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, miközben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének minőségi autót vezetni, hogy közben nem költenek el több millió forintot. Hiszen nem fizetnek ki egy nagy összegű vételárat, ehelyett a pénzük igen jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket! A szolgáltatás az easylease.hu weboldalon keresztül már minden uniós tagállamban is elérhető!

A tartósbérleti konstrukciónk különösen előnyös cégek számára de magánszemélyek részére is a piac legkedvezőbb feltételeit kínálja.

Mercedes személygépkocsik története a kezdetektől napjainkig

Kevés olyan embléma van a világon, ami annyira jól ismert, mint a Mercedesé. A körbezárt csillag nemcsak a járműiparban és az autók iránt érdeklődők körében jelent valamit, hanem az egész világon, minden iparágat figyelembe véve is a legismertebb emblémák, logók között van. A Mercedes-Benz ikonikus emblémájának története valamivel régebben, 1909-ben indult, amikor még csak magát a csillagot védette le a cég. A ma ismert logó a körrel együtt valamivel később került használatba, a Daimler 1921. november 5-én nyújtotta be a védjeggyé nyilvánításhoz szükséges kérelmet, amit végül 1923-ban kapott meg.

A Daimler és a Benz 1926-os összeolvadása, és a Daimler-Benz AG megalakulása után minimálisan még változott a logó. Egy babérkoszorú is körbeveszi azt, amely nem kerül oda minden egyes embléma köré, de minden Mercedes-Benz járművön megtalálható valahol – a felniken, a hűtőrácson vagy éppen a kormányon.

A Mercedes-Benz német járműmárka a német Mercedes-Benz Group AG cég számos országban bejegyzett védjegye.

Az 1890-ben alapított Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) eredetileg nem a Mercedes márkanevet használta járműveik értékesítéséhez. A név csak huszadik század fordulóján született meg Emil Jellinek üzletember ötletére, aki 1898 óta Daimler járművek értékesítésével foglalkozott. Jellinek 1899-től vett részt a nizzai versenyhéten és más motorsport rendezvényeken Mercedes álnéven, amit a lánya, Mercedes Jellinek neve után választott.

Gottlieb Daimler 1886-ban épített egy igazi, stabil motort egy hintóba. Ez volt a világ első belső égésű motorral hajtott mobil járműve. Daimler legnagyobb ellenfele Carl Benz volt. Az ő munkássága talán még nagyobb hatással volt az autók fejlődésére. Daimler és Benz hosszú éveken át vetélkedtek. A történelem, az idő és a gazdasági helyzet azonban megoldotta ezt a problémát. Összefogás nélkül egyikük cége sem maradhatott volna életben. A közös gazdasági érdekek miatt 1924-ben aláírták az egyesülési szerződést. 1926. június 28-án megszületett a Mercedes-Benz.

Több mint 80 évvel ezelőtt vette kezdetét a Mercedes-Benznél a személygépkocsik tervszerű biztonsági fejlesztése a zseniális feltaláló, Barényi Béla közreműködésével. A gyűrődő zóna, a biztonsági kormányoszlop, a kormánykerék-ütközőlap, a biztonsági utascella vagy az oldalsó ütközésvédelem mind Barényi találmánya volt. Még ma is ezek a fejlesztések számítanak a biztonságos autótechnika alapjának, és egyértelműen mutatják, milyen szorosan összefonódik egymással a járműbiztonság és a Mercedes-Benz története.

A Mercedes-Benz mérnökei a későbbiekben is nagyszerű járműbiztonsági fejlesztésekkel álltak elő. Ilyen volt például az övfeszítő, a légzsák, a blokkolásgátló berendezés, a fékasszisztens és az elektronikus stabilitásfelügyelő rendszer (ESP).

A kezdetektől napjaink számos különböző karosszéria és koncepció született, de az mindegyikükben közös, hogy a márka hírnevét öregbítették a piacon való megjelenésükkel.

 

Mercedes hosszútávú autóbérlés

Az Easylease célja az, hogy a hosszú távú autóbérlést, mint gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel. Az autóbérlés lehetősége sokak számára elsősorban az egy vagy néhány pár napra, esetleg hétre történő bérleti konstrukciót jelenti elsősorban. Amit mi ajánlunk Önnek, a tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar. A továbbiakban megmutatjuk, hogy miben más ez az autóbérlési konstrukció.

Az Easylease autóbérlés esetén az eljárás a következő (Mercedes hosszútávú autóbérlés esetében is):

  1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a neki megfelelő/tetsző gépjárművet.
  2. A bérleti ajánlat elfogadása után sor kerül a szerződés aláírására.
  3. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután a bérlő az első díjat átutalta.
  4. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan a kiválasztott autóba ülni. A megadott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról és feltételeiről részletes információkat talál a vonatkozó “AJÁNLATKÉRÉS” menüpontban. Az Ön által kiválasztott autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban és helyen történik, igény szerint használati bemutatóval, válasszon akár egy Mercedest, vagy más prémium márkát. Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

“Easylease vedd meg úgy, hogy bérled”

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!