Hosszútávú autóbérlés – nyíregyházi átvétellel

2022. máj.

Az autóbérlés hosszú távra már Nyíregyházán is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta szabadságot a segítségünkkel akár kelet-magyarországi átvételi lehetőséggel!

 

Prémium autók hosszútávú autóbérléssel – teljesíthető feltételekkel (nyíregyházi átvétellel)

Sokan gondolkodnak úgy, hogy egy autó az legyen saját tulajdon. Nálunk Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest – még mindig elég erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való merev ragaszkodás. Legyen az a tulajdon egy ingatlan, vagy akár egy autó. Az utóbbi évtizedben azonban ez a nézőpont kezd átformálódni, főleg azok körében, akik szeretik a luxust és a biztonságot, illetve akiknek az autózás egy élmény és egy életérzés is egyben. Ők azok, akik már nem a tulajdon feltétlen rabjai, és ezért ők a mi kiemelt ügyfeleink. Ők már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet, hiszen az autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, miközben nem költöttek el rá egy vagyont. Mindazoknak jó szívvel ajánljuk az autó tartós bérlet igénybevételét, akik úgy szeretnének minőségi autót vezetni, hogy közben az autó vételárának igen jelentős része a zsebükben vagy a cégükben marad, és közben tudják dolgoztatni azt annak érdekében, hogy kitermeljék a bérleti díjat, míg a tőke folyamatosan a rendelkezésükre áll, ahelyett, hogy egy autóban állna.

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket! A szolgáltatás már Nyíregyházán is elérhető!

 

Az Easylease tartós autóbérlés előnyei pénzügyi szempontból Nyíregyházán

  • Alacsony önerő szükséges: A tartós bérlet szerződésben foglalt kezdő befizetésének az átutalásával, a forgalomba helyezést követően máris használatba vehető az autó. Így megmarad az autóra szánt anyagi forrás, javítva ezzel az Ön likviditását. Az autót pedig úgy használhatja, mintha az a saját tulajdona lenne.
  • A bérleti díj összege elszámolható költségként: Az előre fizetett havi díj a finanszírozás mellett tartalmazza a szolgáltatások díját is, és teljes egészében leírható költségként, mint igénybe vett szolgáltatás.
  • Visszaigényelhető az ÁFA: Amennyiben a bérletbe vevő magán- és üzleti célra is használja a bérbe vett gépjárművet, akkor a bérleti díj ÁFA tartalmának mértéke 2019. január 1-től egyszerűsített visszaigényléssel 50% (útnyilvántartás vezetése nélkül). Ugyanakkor az általános szabályok alapján vezetett útnyilvántartással továbbra is lehetőség van akár ennél magasabb mértékű visszaigénylésre is.
  • Tervezhető fix havidíj:A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolt szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli és nyári gumi szettek) összegét is, így elkerülhető egy esetleges váratlan, nagyobb összegű kiadás.
  • Kedvező maradványérték érhető el: Tartós bérlet esetén a maradványérték a futamidő végével a valós piaci árakhoz van kalkulálva, így az autó bérlőjét semmilyen módon nem érheti veszteség.
  • Komplex szolgáltatási megoldás: A fizetendő havi bérleti díj a finanszírozásból, az alap- és (a Bérlő kérésének megfelelően) az opcionális szolgáltatásokból tevődik össze. A gépjármű tartós bérlet nem csak egy pénzügyi finanszírozási megoldás, hanem az adott gépjárműhöz kapcsolódóan további szolgáltatásokkal párosul, amelyek ezáltal kényelmesebbé teszik a járműhasználatot.

 

A tartós autóbérlés fogalma

A célunk az, hogy ezt a gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget szélesebb körben is megismertessük. Az autóbérlés kifejezés sokak számára egy pár napra, esetleg néhány hétre történő bérleti konstrukciót jelent. Fontos azonban tudni, hogy a tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar.

Az Easylease autóbérlés esetén a folyamat a következő:

  1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a személyautót.
  2. A megfelelő bérleti ajánlat esetén sor kerül a szerződés aláírására.
  3. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután a bérlő az első díjat átutalta.
  4. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az áfatörvény a tartós bérlet konstrukciót szolgáltatásként kezeli. Így a személygépkocsi bérlése esetében is – mint igénybe vett szolgáltatás – az áfa az általános szabályok szerint levonható (áfatörvény 120-121. §). A szerződésben előre rögzített futamidő lejártakor vagy maradványérték nélkül visszakerül az autó a bérbeadóhoz, vagy a bérlő által megjelölt személy az árajánlatban rögzített maradványértéken meg is vásárolhatja azt. Az Easylease segítségével egy egyszerű folyamat során tud könnyen, gyorsan, biztonságosan a kiválasztott autóba ülni. Az autó tartós bérlet rengeteg előnnyel is gazdagítja Önt a klasszikus autóvásárlással szemben!

 

Autóbérlés hosszú távra gyorsan, egyszerűen – már Nyíregyházán is

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni.  A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban. Az átadás előzetesen egyeztetett időpontban történik Budapesten, vagy Nyíregyházán, igény szerint használati bemutatóval egybekötve.  Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén. Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális kínálatunkat a weboldalon!