Hosszútávú autóbérlés – Nagykanizsai átvétellel - Audi

Hosszútávú autóbérlés – Nagykanizsai átvétellel

2023. febr.

Hosszútávú autóbérlés már Nagykanizsán is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet a segítségünkkel akár nyugat-magyarországi átvételi lehetőséggel!

Prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember még ma is úgy gondolkodik, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest – elég erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való kissé merev ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez az álláspont kezd átalakulni, főleg azok körében, akiknek az autózás igazi élmény és életérzés is egyben.

Ők azok, akik nem a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét. A speciális bérlési konstrukció segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlők válláról, ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet, hiszen az autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, miközben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének minőségi autót vezetni, hogy közben nem költenek el több millió forintot. Hiszen nem fizetnek ki egy nagy összegű vételárat, ehelyett a pénzük igen jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

Az Easylease autó tartós bérlet (hosszútávú autóbérlés) egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket! A szolgáltatás már az ország nyugati felében, Nagykanizsán is elérhető!

 

Melyek az Easylease hosszútávú autóbérlés előnyei pénzügyi szempontból?

 • Alacsony önerő szükséges hozzá

A tartós bérlet szerződésében foglalt kezdő összeg átutalásával, a forgalomba helyezést követően máris használatba vehető az autó. Így Önnél marad az autóra szánt nagyobb összegű anyagi forrás, javítva ezzel a likviditását. Az autót pedig úgy használhatja, mintha az a saját tulajdona lenne.

 • A bérleti díj összege elszámolható költségként a cégében

Az előre fizetett havi díj a finanszírozás mellett tartalmazza a szolgáltatások díját is, és teljes egészében leírható költségként, mint igénybe vett szolgáltatás.

 • Visszaigényelhető az ÁFA összege

Amennyiben a bérlő magán- és üzleti célra is használja a bérbe vett gépjárművet, akkor a bérleti díj ÁFA tartalma 2019. január 1-től egyszerűsített bevallással 50%-os mértékben visszaigényelhető, útnyilvántartás vezetése nélkül. Ugyanakkor az általános szabályok alapján vezetett útnyilvántartással továbbra is lehetőség van akár ennél magasabb mértékű visszaigénylésre is.

 • Tervezhető fix havidíj

A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolt szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli és nyári gumi szettek) összegét is, így elkerülhető egy esetleges váratlan, nagyobb összegű kiadás, amely igencsak megterhelné a család költségvetését.

 • Kedvező maradványérték érhető el

Tartós bérlet esetén a maradványérték a futamidő végével a valós piaci árakhoz van kalkulálva, így az autó bérlőjét semmilyen módon nem érheti veszteség.

 • Komplex szolgáltatási megoldás

A fizetendő havi bérleti díj a finanszírozásból, az alap- és – a Bérlő kérésének megfelelően – az opcionális szolgáltatásokból tevődik össze. A gépjármű tartós bérlet nem csak egy pénzügyi finanszírozási megoldás, hanem az adott gépjárműhöz kapcsolódóan további szolgáltatásokkal párosul, amelyek ezáltal kényelmesebbé teszik a járműhasználatot. Hogy mit tartalmaz a bérleti dj, részletesen elolvasható a Gyakran Ismételt Kérdések között, a Hasznos Információk pontban.

Hosszútávú autóbérlés – mit jelent?

A célunk az, hogy ezt a gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget minél szélesebb körben is megismertessük. Az autóbérlés kifejezés sokak számára egy pár napra, esetleg néhány hétre történő bérleti konstrukciót jelent. Itt fontos azonban megjegyezni, hogy a tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar.

Az Easylease autóbérlés esetén az eljárás a következő:

 1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a neki megfelelő/tetsző gépjárművet.
 1. A bérleti ajánlat elfogadása után sor kerül a szerződés aláírására.
 2. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután a bérlő az első díjat átutalta.
 3. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az áfatörvény a tartós bérlet konstrukciót szolgáltatásként kezeli. Így a személygépkocsi bérlése esetében is – mint igénybe vett szolgáltatás – az áfa az általános szabályok szerint levonható (áfatörvény 120-121. §).

A szerződésben előre rögzített futamidő lejártakor

 • vagy maradványérték nélkül visszakerül az autó a bérbeadóhoz,
 • vagy a bérlő által megjelölt személy az árajánlatban rögzített maradványértéken meg is vásárolhatja azt.

Az Easylease segítségével egy egyszerű folyamat során tud könnyen, gyorsan, biztonságosan a kiválasztott autóba ülni. Az autó tartós bérlet rengeteg előnnyel jár az Ön számára a klasszikus autóvásárlással szemben.

 

Autóbérlés hosszú távra gyorsan, egyszerűen – mostantól Nagykanizsán is

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni. A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban.

Az átadás előzetesen egyeztetett időpontban történik és a következő városokban lehetséges: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Gyöngyös. Igény szerint használati bemutatóval egybekötve adjuk át a bérlőnek a gépjárművet.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!