Hogyan tudok autót bérelni?

2022. ápr.

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után könnyen, gyorsan és biztonságosan tud majd az Önnek leginkább megfelelő autóba ülni.  A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Amennyiben az megfelel Önnek, úgy aláírva kérjük küldje vissza azt egy válasz e-mailben. Az ajánlatkérés folyamatáról további részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban.

Ebben a bejegyzésben az Easylease hosszú távú autóbérlés folyamatát mutatjuk be, megválaszolva a leendő bérlőkben felmerülő gyakorlati kérdéseket.

 

A tartós autóbérlés szerződéskötési folyamata

Magánszemélyként az autóbérlés feltétele a betöltött 18. életév, és szükségesek még az alábbi személyazonosságot igazoló okmányok, érvényes állapotban:

  • személyi igazolvány
  • jogosítvány
  • lakcímkártya

Cégként, jogi személyként szükséges a cég hivatalos, bejegyzett neve, uniós adószáma és annak igazolása, hogy nem áll felszámolás alatt. További feltétel az autót használók (maximum 5 fő) részéről az előbbiekben a természetes személyeknél már felsorolt érvényes okmányok megléte és azok bemutatása.

Bonitás vizsgálat (előzetes hitelminősítés) nélkül a természetes vagy jogi személy (cég) adatainak a részünkre történt megadását követően küldjük meg a szerződést. Azt az Ön (vagy a cég képviselője) általi aláírását követően kérjük visszaküldeni az Easylease felé, természetesen alapos átolvasás után, hogy a tartós autóbérléssel kapcsolatban esetlegesen még felmerülő kérdéseket mielőbb tisztázni tudjuk.

A szerződés megkötése után a korábban elfogadott ajánlatban szereplő – és a szerződésben is rögzített – kezdő, első díj részünkre történő átutalása is szükséges ahhoz, hogy az autóbérlés folyamatát elindítsuk.

 

A bérletre kiválasztott autó behozatala, szállítása és átadás-átvétele

A folyamat fontos részlete, hogy meggyőződünk a kiválasztott autó előéletéről és valós műszaki állapotáról. Amennyiben azt kifogástalannak találjuk, a járművet német okmányokkal üzembe helyezzük és hazaszállítjuk Magyarországra.

A tréleres autószállítás a bérlő kérésének megfelelően történik, előre meghatározott helyszínre és időpontban. A hazaszállítás és üzembe helyezés költsége: 900-1300 €.

Az átadás-átvétel előzetesen egyeztetett időpontban történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve. A szerződés aktuális havi bérleti díjának utalását ezt követően kell (48 órán belül) elindítani, vagy azt az autót átadó kollégánk részére számla ellenében készpénzben megfizetni. Utóbbi esetben kérjük bérlőinket, hogy jelezzék előre az ilyen módon történő fizetési szándékot.

Prémium kategóriás autóbérlés hosszú távra – előre tervezhető és kiszámítható költségekkel

Az innovatív rendszerünk segítségével minden partnerünk számára biztosítunk egy olyan tartós autóbérlési konstrukciót, amelyet eddig csak a makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak elérni.

Élvezze Ön is a prémium gépjárművek nyújtotta szabadságot!

Ne feledje, az Easylease tartós autóbérlési konstrukció azt jelenti, hogy Ön egy korszerű, aktív- és passzív védelemmel ellátott autóval, minden nap biztonságban, stabil környezetben tudhatja magát, és szeretteit, ez pedig a megjelenésére és a magabiztosságára is kihatással lesz, miközben egy üzleti megbeszélés helyszínére tart, vagy éppen a családjával kirándul.

Megérdemli, hogy jól érezze magát egy stílusos autóban!

 

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a weboldalunk legfelső részén megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk megkeresését, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg autóink aktuális kínálatát a weboldalon!