Audi A8 TFSI e quattro Sport

Céges autóbérlés Budapesten, kedvező áron

2021. okt.

Sokan nem is gondolnák, hogy a hosszú távú autóbérlés mennyire jó megoldás, pedig ennek a bérleti konstrukciónak számos előnye felsorolható az autóvásárlással, vagy akár a lízingeléssel szemben is.

A hosszú távú autóbérlés kifizetődőbb lehet ügyfeleink számára abban az esetben is, ha céges használatra keresnek gépjárművet, amely reprezentálási célnak is meg kell feleljen. Akár a KKV szektorból, akár nagyobb vállalkozásként keresi a legoptimálisabb autóbérlési megoldást, cégünk biztosan tud Önnek olyan ajánlatokat bemutatni, amelyek valamelyikére igent mond.

A cégvezetőknél vagy a pénzügyi döntéshozóknál örök dilemma, hogy melyik megoldás a jobb: megvenni vagy inkább bérelni egy céges autót? A vásárlás mellett kardoskodók főleg a szerintük magas bérleti díjakkal érvelnek, és azzal, hogy ezen megoldás választásával ki vannak szolgáltatva az autót bérbeadó cégnek.

Pedig könnyen lehet, hogy hosszú távra ma már anyagilag is jobban megéri egy autót bérelni, mint egy ugyanolyan típust megvásárolni. Sokan belátják ezt, és egyre inkább a bérlés mellett teszik le a voksukat.

 

 

Céges autót bérelni jobb, mint vásárolni

Van néhány érvünk amellett, hogy miért érdemes egy céges autó esetében is megfontolnunk a hosszú távú bérlést a vásárlással szemben. Főleg abban az esetben, ha a gépjárművel reprezentálni is szeretnénk. A céges autóbérlés lehetővé teszi, hogy olyan különleges autómárkát és típust válasszunk magunknak, amiről addig álmodni sem mertünk. Nézzük végig a szempontokat, amelyeket érdemes Önnek is végig gondolnia, mielőtt döntést hoz.

 

Alacsony kezdő önerő

 • A tartós bérlet szerződésben foglalt kezdő befizetésének az átutalásával, a forgalomba helyezést követően használatba vehető az autó. Így megmarad Önnek az autóra szánt anyagi forrása, javítva ezáltal az Ön likviditását. Az autót úgy használhatja, mintha a tulajdonosa lenne.

Költségként elszámolható bérleti díj

 • Az előre fizetett havi díj a finanszírozás mellett a szolgáltatások díját is tartalmazza, 100 %-ban leírható, mint igénybe vett szolgáltatás, ezáltal egyszerűbb a költségek elszámolása.

Visszaigényelhető ÁFA

 • Amennyiben a bérletbe vevő magán- és üzleti célra is használja a bérbe vett járművet, úgy a bérleti díj ÁFA tartalmának mértéke 2019. január 1-től az egyszerűsített visszaigényléssel 50%-ban visszaigényelhető, útnyilvántartás vezetése nélkül. Ugyanakkor az általános szabályok alapján vezetett útnyilvántartással továbbra is lehetőség van ettől magasabb mértékű visszaigénylésre, akár 100%-ra is.

Tervezhető fix havidíj

 • A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolt szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli-nyári gumi) összegét is, így könnyebb elkerülni egy esetleges váratlan, nagy összegű kiadást.

Kedvező maradványérték

 • A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolt szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli-nyári gumi) összegét is, így könnyebb elkerülni egy esetleges váratlan, nagy összegű kiadást.

A bérleti díj összetevői

 • Egy autóbérlési szolgáltatás igénybevételekor az egyik legfontosabb kérdés, hogy a kifizetett díjak pontosan mit tartalmaznak alapszolgáltatásként, és melyek azok az opcionális szolgáltatások, amelyekért külön díjat fognak nekünk felszámolni. Természetesen ezeket szerződéskötés előtt

Alapszolgáltatások

 • finanszírozás
 • gépjárműadó
 • kötelező biztosítás
 • CASCO biztosítás
 • kötelező szervizeltetés
 • téli- és nyári gumi biztosítása
 • asszisztencia új autónál

Opcionális szolgáltatások

 • teljes körű szervizeltetés
 • használtautó asszisztencia
 • autópálya matrica szolgáltatás
 • cseregépkocsi szolgáltatás

 

 

Különleges szolgáltatások a bérelt autóhoz

 

Nincs előzetes hitelminősítési eljárás

 • A kiválasztott autó tartós bérléséhez nem kérünk lezárt üzleti évet. Nem vizsgáljuk a cég bevételét és nyereségességét. Könnyített módon csak azt vizsgáljuk, hogy ne legyen felszámolás alatt.

Gyors átadás-átvétel lehetősége

 • Az Ön által kiválasztott autóba akár 7 nap alatt beleülhet. Tapasztalt csapatunk kimagasló gyorsasággal képes az autó forgalomba helyezésére és az átadására. A forgalomba helyezés és behozatal költsége 1100-1300 € a németországi vásárlás helyszínétől függően. Az átadás előzetesen az Ön részéről egyeztetett időpontban és helyen történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve. Ezért külön költséget nem számítunk fel.

Rugalmas szervizszolgáltatás

 • Nem jelölünk ki konkrét márkaszervizt a kötelező szervizelések elvégzésére, csupán azt kérjük, hogy az Ön által kedvelt márka kereskedőhöz vigye be az autót szervizeltetni. A számla teljesítése már a mi dolgunk. Amennyiben Önnek szüksége van rá, az autót leszervizeltetjük és csere autót biztosítunk ez időtartamra. Az Ön ideje fontos számunkra, ezért kérésére külön díj felszámítása nélkül egyeztetett időpontban átvesszük az autót és szervizeltetjük. A szerviz idejére prémium kategóriás csereautót biztosítunk.

Rugalmas autóhasználat, bizalmi partnerség

 • Nem tartjuk nyilván, hogy az autó bérlése során merre jár az autójával. Nem építünk be nyomkövetőt a bérelt autóba, és a szerződéses adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. Nem kell az autót minden hónapban bemutatni vagy a kilométerórát lefotózni. Sokkal jobban hiszünk a személyes kapcsolattartásban. Évente egy vagy két alkalommal előre egyeztetett időpontban az Ön tartózkodási helyéhez közeli személyes találkozót kezdeményezünk, hogy a tartós bérlettel kapcsolatos tapasztalatainkat kicseréljük és így még magasabb szintre fejleszthessük szolgáltatásainkat.

 

Mielőtt céges autóvásárlást tervezne, konzultáljon velünk (és kérjen ajánlatot) vállalatának költséghatékonysága érdekében és hogy együtt meg tudjuk találni a legjobb megoldást az Ön és vállalata számára!