BMW hosszútávú autóbérlés

BMW hosszútávú autóbérlés

2023. júl.

Az autóbérlés hosszú távra már Magyarország több nagyvárosában is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet a segítségünkkel rugalmas átvételi lehetőséggel! Válasszon akár egy prémium felszereltségű BMW-t vagy más közkedvelt autómárkát, a lehetőség nyitva áll Ön előtt! BMW hosszútávú autóbérlés bemutatása:

 

Prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember még ma is úgy gondolkodik, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest – elég erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való kissé merev ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez az álláspont kezd átalakulni, főleg azok körében, akiknek az autózás igazi élmény és életérzés is egyben.

Ők azok, akik nem csak a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét is. A speciális bérlési konstrukció segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlők válláról, ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Ők azok, akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet, hiszen az autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, miközben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének minőségi autót vezetni, hogy közben nem költenek el több millió forintot. Hiszen nem fizetnek ki egy nagy összegű vételárat, ehelyett a pénzük igen jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket! A szolgáltatás az easylease.hu weboldalon keresztül már minden uniós tagállamban is elérhető! A tartósbérleti konstrukciónk különösen előnyös cégek számára de magánszemélyek részére is a piac legkedvezőbb feltételeit kínálja.

  

A BMW története a kezdetektől napjainkig

Ha sorra vesszük ennek a remek autómárkának a tulajdonságait és megismerjük a történetét, tökéletesen érthetővé válik, hogy Ön is lelkesedik azért, ha egy prémium kategóriás BMW személygépkocsi volánja mögé ülhet. Ez az álom nem elérhetetlen és a márka iránti hűség ennél a bérlési konstrukciónál könnyen megtartható, hiszen az aktuális kínálatban biztosan talál a kedvére való BMW-t, amelyet egy egyszerű adminisztrációval járó folyamat végén tudunk átadni Önnek.

A BMW márkanév alatt (Bayerische Motoren Werke) eredetileg nem autókat gyártottak, hanem repülőgép-hajtóműveket. A gyárat 1916-ban alapították és csak 12 évvel később váltottak át az autógyártásra. Már rögtön az első gépkocsi, amely elhagyta a BMW gyártósorát, sikert aratott. Ez a történelmi modell a Dixi volt, amelynek hatására sokan kezdtek el álmodozni arról, hogy egy ilyen autót vezethessenek.

Az 1930-as évek elején a BMW az akkori európai piacon már stabil pozíciót vívott ki magának. A jellegzetes hűtőráccsal díszített autói bárhol azonnal felismerhetőek voltak. Az elegáns kabrió 328 pedig meggyőzte az egész világot arról, hogy a BMW egyértelműen a sportos vezetési stílust képviseli. A motorháztető alatt 80 lóerő rejtőzött, és amikor a gázpedált a padlóig nyomták, a fordulatszámmérő mutatója 150 km/órára tudott felugrani.

A második világháború alatt a személygépkocsik gyártása teljesen leállt, de még ez sem roppantotta meg a céget. Mindössze három évvel a háború után visszatért ahhoz, amiről már a korábbi időkben is híres volt. Először a motorkerékpárok gyártásához, 1952-ben pedig az autókhoz is. Az egyik első háború utáni autó az elegáns, bár kissé robusztus, 501-es modell volt, amelynek köszönhetően a cég a luxusautók piacán is megkerülhetetlen tényezővé vált.

Persze azon sem csodálkozhatunk, hogy a háború sújtotta európai emberek nagy része még hosszú évekig nem engedhette meg magának a luxus kategóriájú autókat. Ezért a BMW egy ideig a kicsi és mindenki számára megfizethető autókra összpontosított. Amikor 1953-ban megjelent a színen a mókás kinézetű olasz eredetű háromkerekű Isetta, amelynek csak elöl volt ajtaja, a BMW vezetőségében nem haboztak, és megvették az autó licencengedélyét. A kockázat megtérült a vállalat számára: az Isetta nagy sikert aratott a német piacon. 1955 és 1962 között több, mint 160 ezer példányt gyártottak belőle, majd 1956-tól elkészült a négyüléses változat is.

Az ötvenes évekre jellemző modellek voltak még az 503-as és az 507-es BMW. Mindkettő 195 lóerővel büszkélkedő sportautó volt. Ennek ellenére ezek az autók a várakozások alatt teljesítettek. A vásárlók főként a kis csomagtér miatt panaszkodtak. Maga Elvis Presley is tulajdonosa volt egy 507-es modellnek, amelyet 2016-ban aztán felújítottak és azóta is működőképes.

1972-ben a BMW új marketingpolitikát indított az egységes modelltípusokra vonatkozóan, amelyhez mind a mai napig hű maradt. Az 1970-es évek végére a BMW-k már egyértelműen az olyan fiatal és sikeres emberek szimbólumai voltak, akik praktikus, ugyanakkor elegáns és gyors autóra vágytak. Ez az elgondolás azóta sem változott, az autómárka az utóbbi 50 évben is töretlen sikernek örvend és sok elkötelezett rajongót tudhat magáénak.

 

BMW hosszútávú autóbérlés

Az Easylease célja az, hogy a hosszú távú autóbérlést, mint gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget, minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel. Az autóbérlés kifejezés sokak számára elsősorban pár napra, esetleg néhány hétre történő bérleti konstrukciót jelent. Itt fontos azonban megjegyezni, hogy a tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar. A továbbiakban megmutatjuk Önnek, hogy miben más.

Az Easylease autóbérlés esetén az eljárás a következő (BMW hosszútávú autóbérlés esetében is):

  1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a neki megfelelő/tetsző gépjárművet.
  2. A bérleti ajánlat elfogadása után sor kerül a szerződés aláírására.
  3. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután a bérlő az első díjat átutalta.
  4. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan a kiválasztott autóba ülni. A megadott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról és feltételeiről részletes információkat talál a vonatkozó “AJÁNLATKÉRÉS”menüpontban.

Az Ön által kiválasztott autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban és helyen történik, igény szerint használati bemutatóval, válasszon akár egy BMW-t vagy más prémium márkát.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

“Easylease vedd meg úgy, hogy bérled”

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!