Autó tartós bérlet

Easylease logó

Rendelés menete

Könnyen és gyorsan!

Hogyan tudok rendelni

Célunk, hogy Ügyfeleink elégedett mosollyal üljenek be az általuk kiválasztott autóba.

Easylease többet nyújt mint gondolná!

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után tud, könnyen, gyorsan, biztonságosan az ön által kiválasztott autóba ülni. Célunk, hogy Ügyfeleink elégedett mosollyal üljenek be az általuk kiválasztott autóba.

Rendelés menete 6 pontban

AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

A www.mobile.de oldalról a kalkulátornál megadott paraméterek alkalmazásával válassza ki az Önnek tetsző autót majd a “megosztás” ikonra kattintva küldje el számunkra az [email protected] e-mail címre! Magyarországi márka-képviselettől is lehet autót választani, amennyiben az még nem lett forgalomba helyezve. Kérjük ebben az esetben küldje el a Márkakereskedő elérhetőségét és az autó beazonosíthatóságát.

AJÁNLAT KÉRÉSE

A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Amennyiben az megfelel Önnek, úgy aláírva kérjük küldje vissza azt válasz e-mailben.

SZERZŐDÉS

Bonitás vizsgálat (hitel minősítés) nélkül a természetes vagy jogi személy (cég) adatainak a részünkre történt megadását követően kiküldjük a szerződést. Annak Ön (vagy a cég képviselője) általi aláírását követően kérjük azt visszaküldeni részünkre.

ELSŐ DÍJ (ÖNERŐ) BEFIZETÉSE

Az elfogadott ajánlatban szereplő – s a szerződésben is rögzített – kezdő, első díj részünkre történő átutalása.

AUTÓBEHOZATAL

Meggyőződünk az autó előéletéről, valós állapotáról. Amennyiben azt kifogástalannak találjuk a járművet német okmányokkal üzembe helyezzük, hazaszállítjuk. A hazaszállítás a bérlő kívánsága szerinti helyszínre történik. A hazaszállítás és üzembe helyezés költsége: 900-1100 €.

AUTÓÁTVÉTEL

Az átadás előzetesen egyeztetett időpontban történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve. • A szerződés aktuális havi bérleti díjának utalását ezt követően kell 48 órán belül elindítani, vagy az autót átadó kollégánk részére számla ellenében készpénzben megfizetni. Utóbbi esetben kérjük előre jelezni ily módon történő fizetési szándékát.

“Egy kis segítség”…

Kattintson a mobile.de logóra, majd a weboldalon válassza ki az Önnek megfelelő autót és a lenti képen látható “MEGOSZTÁS” ikonra kattintva küldje el számunkra az [email protected] e-mail címre. Kérjük adja meg nevét telefonszámát is, valamint, hogy milyen futamidővel mennyi kilométert szeretne évente megtenni az autóval.