Mazda 6

Autó tartós bérlet – egyszerűbb az autós élet

2021. szept.

Saját maga intézi a vállalkozása jogi ügyeit? Ugye nem? Inkább egy profi jogi képviselő segítségére támaszkodik. Saját maga foglalkozik a könyvelési és adózási feladatokkal? Azt gondoljuk nem, inkább egy jól felkészült könyvelőt, vagy könyvelő iroda szolgáltatásait veszi igénybe.

Gondolt már arra, hogy az autójával kapcsolatos kötelező feladatokat – szervizek, biztosítások, gumicsere, stb – is egy, az autózás területére specializálódott szakemberre bízza?

Erre kínálunk megoldást Önnek, akár magánszemélyként, akár vállalkozásának. A megoldás nem más, mint az Easylease autó tartós bérlet szolgáltatás. Így Ön a vállalkozása szempontjából lényeges feladatokra koncentrálhat. Minden más, az autóhoz kapcsolható feladatot Mi leveszünk a válláról. Ezért is a legelőnyösebb a tartós bérlet igénybevétele.

De mi is az az autó tartós bérlet?

Sokan gondolkodnak úgy, hogy az autó az legyen saját tulajdon. Hazánkban, ellentétben a tőlünk nyugatra fekvő országokhoz képest még mindig elég erős a tulajdonhoz való ragaszkodás. Legyen az ingatlan, vagy akár egy autó. Az utóbbi évtizedben azonban ez a nézőpont már elkezdett átformálódni, főleg azok körében, akik szeretik a luxust a biztonságot, illetve akiknek az autózás egy életérzés is egyben.

Ők azok, akik már nem a tulajdon feltétlen rabjai, és egyben a Mi kiemelt ügyfeleink. Ők azok, akik átlátják az autó tartós bérlet nyújtotta lehetőséget és az abban rejlő kényelmet, hiszen az autót pontosan úgy használhatja, mint amikor a tulajdonában van.

Miért jó az autó tartós bérlet?

Nos, a célunk az, hogy ezt a már említett körben elfogadott, gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget szélesebb körben is megismertessük. Sokakban az autóbérlés kifejezés mögé egy pár napra, esetleg egy hétre történő bérleti konstrukció ugrik be. Fontos tudni, hogy az autó tartós bérlet nem egy “klasszikus” bérleti konstrukciót takar.

A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a személyautót.

  • A megfelelő bérleti ajánlat esetén kerül sor a szerződés aláírására.
  • A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután bérlő első díjként az autó tényleges vételárának harmadát átutalta.(lehetőség van ettől eltérő mértékű induló rész befizetésére is)
  • Német rendszámmal az Easylease átadja az autót a bérlőnek.

Céges bérlés esetén az autó számvitelileg nem kerül be a bérlő könyveibe, a bérlő az adott díjrészleteket az igénybevett szolgáltatások (bérleti díj) között számolja el. a bérlő. Az áfatörvény a tartós bérlet konstrukciót szolgáltatásként kezeli. Így a személygépkocsi bérlése esetében is – mint igénybe vett szolgáltatás – az áfa az általános szabályok szerint levonható (áfatörvény 120-121. §).

A szerződésben előre rögzített futamidő lejártakor vagy maradványérték nélkül visszakerül az autó a bérbeadóhoz, vagy a bérlő által megjelölt személy az árajánlatban rögzített maradványértéken megvásárolhatja az autót.

Az Easylease segítségével egy lényegesen egyszerűbb folyamat során tud könnyen, gyorsan, biztonságosan a kiválasztott autóba ülni. Az autó tartós bérlet rengeteg előnnyel is gazdagítja Önt a klasszikus autóvásárlással szemben!

Előnyök:
Alacsony kezdő első díj
Költségként elszámolható
Az áfa visszaigényelhető
Kedvező maradványérték
Tervezhető fix havi díj
Komplex üzleti megoldás
Német anyacég és rendszám

Összességében mindazoknak bátran ajánljuk az autó tartós bérlet igénybevételét, aki úgy szeretne minőségi autóban ülni, hogy közben az autó vételárának igen jelentős része a zsebében vagy a cégében marad, és tudja dolgoztatni azt annak érdekében, hogy kitermelje a bérleti díjat, míg a tőke folyamatosan a rendelkezésére áll.

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket.

Autó kereső