Audi hosszútávú autóbérlés

Audi hosszútávú autóbérlés

2023. júl.

Az autóbérlés hosszú távra már Magyarország több nagyvárosában is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet a segítségünkkel rugalmas átvételi lehetőséggel! Válasszon akár egy prémium felszereltségű Audit vagy más márkát, a lehetőség nyitva áll Ön előtt! Audi hosszútávú autóbérlés bemutatása:

 

Prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember még ma is úgy gondolkodik, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest – elég erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való kissé merev ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez az álláspont kezd átalakulni, főleg azok körében, akiknek az autózás igazi élmény és életérzés is egyben.

Ők azok, akik nem csak a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét is. A speciális bérlési konstrukció segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlők válláról, ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Ők azok, akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet, hiszen az autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, miközben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének minőségi autót vezetni, hogy közben nem költenek el több millió forintot. Hiszen nem fizetnek ki egy nagy összegű vételárat, ehelyett a pénzük igen jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket! A szolgáltatás az easylease.hu weboldalon keresztül már minden uniós tagállamban is elérhető! A tartósbérleti konstrukciónk különösen előnyös cégek számára de magánszemélyek részére is a piac legkedvezőbb feltételeit kínálja.

 

Audi hosszútávú autóbérlés

Az Audi története az egyik legsokszínűbb az autóipar történelmében. Négy márka, az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer összeolvadásából jött létre 1932-ben. Ezek együtt alkotják az Auto Union AG márkát, amelynek emblémájául a négy karikát választották, amelyek a négy márkát szimbolizálják. Az egyesítés az Auto Uniont Németország második legnagyobb autógyártójává tette az 1930-as években.

1945-ben a második világháború végén a vállalat székhelyét megszállták a szovjetek és emiatt költözésre kényszerültek, áthelyezték székhelyüket Ingolstadtba. 1965-ben két hatalmas változás következett be a cég történetében. Ebben az évben gördült ki a gyártelepről az utolsó DKW márkajelzésű kétütemű autó és vette át a helyét a négyütemű motorral ellátott Audi, valamint ugyanebben az évben vált a Volkswagen többségi tulajdonosává az Ingolstadt-i üzemnek.

1969-től Audi NSU Auto Union névre változtatták a cég nevét az NSU beolvadása után, amit 1985-ben Audira egyszerűsítettek. A részben galvanizált Audi 80-as 1972-ben új távlatokat nyitott az autógyártásban, és az Audi 200 5T 1980-as bevezetése sikeresen bevezette az Audi márkát a felső osztályba. Az Audi Quattro állandó összkerékhajtása megjelenésekor világszenzáció volt, amit az Audi alkalmazott először sorozatgyártásban készülő autó esetében, és nem csak a rali világában.

Szintén az Audi nevéhez fűződik az első közvetlen befecskendezésű dízelmotoros személyautó, amely 1989-ben jelent meg. 1992-ben egy 80 TDI modell fogyasztási világrekordot állított fel, kilenc évvel később pedig bemutatkozott az A2 1.2 TDI, a világ első olyan négyajtósa, amely kevesebb mint 3 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.

Nem csoda hát, ha Ön is lelkesedik azért, ha egy prémium kategóriás Audi volánja mögé ülhet. Ez az álom nem elérhetetlen és a márka iránti hűség ennél a bérlési konstrukciónál könnyen megtartható, hiszen az aktuális kínálatban biztosan talál a kedvére való Audi személygépkocsit, amelyet egy egyszerű adminisztrációval járó folyamat végén tudunk átadni Önnek.

A célunk az, hogy ezt a gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel. Az autóbérlés kifejezés sokak számára elsősorban pár napra, esetleg néhány hétre történő bérleti konstrukciót jelent. Itt fontos azonban megjegyezni, hogy a tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar. A továbbiakban megmutatjuk, hogy miben más.

Az Easylease autóbérlés esetén az eljárás a következő  (Audi hosszútávú autóbérlés esetében is):

  1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a neki megfelelő/tetsző gépjárművet.
  2. A bérleti ajánlat elfogadása után sor kerül a szerződés aláírására.
  3. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután a bérlő az első díjat átutalta.
  4. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan a kiválasztott autóba ülni. A megadott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról és feltételeiről részletes információkat talál a vonatkozó “AJÁNLATKÉRÉS”menüpontban.

Az Ön által kiválasztott autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban és helyen történik, igény szerint használati bemutatóval, válasszon akár egy Audit, vagy más prémium márkát.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

“Easylease vedd meg úgy, hogy bérled”

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!