Tartós autóbérlés az Easyleasetől – Miskolci átvétellel

2022. ápr.

Az autóbérlés hosszú távra már Miskolcon is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a prémium gépjárművek nyújtotta szabadságot a segítségünkkel!

 

Prémium kategóriás tartós autóbérlés hosszú távra, előre tervezhető és kiszámítható költségekkel

Egy korszerű, aktív- és passzív védelemmel ellátott új autóval minden nap biztonságban, stabil környezetben tudhatjuk magunkat, és ez a megjelenésünkre, a magabiztosságunkra is kihatással van, miközben egy üzleti megbeszélés helyszínére tartunk, vagy éppen a családunkkal kirándulunk.

Ön is megérdemli, hogy jól érezze magát egy stílusos autóban!

Az innovatív rendszerünk segítségével minden partnerünk számára elérhető egy olyan tartós autóbérlési konstrukció, amelyet eddig csak a makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak megkapni.

 

Az Easylease tartós autóbérlés pénzügyi előnyei

  • alacsony önerő szükséges

A tartós bérlet szerződésben foglalt kezdő befizetésének az átutalásával, a forgalomba helyezést követően használatba vehető az autó. Így megmarad az autóra szánt anyagi forrása, javítva ezáltal az Ön likviditását. Az autót pedig úgy használhatja, mintha Ön a tulajdonosa lenne.

  • a bérleti díj összege elszámolható költségként

Az előre fizetett havi díj a finanszírozás mellett a szolgáltatások díját is tartalmazza és teljes egészében leírható, mint igénybe vett szolgáltatás, ezáltal egyszerűbb a költségek elszámolása.

  • visszaigényelhető az ÁFA

Amennyiben a bérletbe vevő magán- és üzleti célra is használja a bérbe vett járművet, úgy a bérleti díj ÁFA tartalmának mértéke 2019. január 1-től az egyszerűsített visszaigényléssel 50 % (útnyilvántartás vezetése nélkül). Ugyanakkor az általános szabályok alapján vezetett útnyilvántartással továbbra is lehetőség van akár ennél magasabb mértékű visszaigénylésre is.

  • tervezhető fix havidíj

A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolt szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli-nyári gumi) összegét is, így elkerülhető egy esetleges váratlan, nagy összegű kiadás.

  • kedvező maradványérték

Tartós bérlet esetén a maradványérték a futamidő végével a valós piaci árakhoz van kalkulálva, így a Bérlőt semmilyen módon nem érheti veszteség.

  • komplex szolgáltatási megoldás

A fizetendő havi bérleti díj a finanszírozásból, az alap- és (a Bérlő kérésének megfelelően) az opcionális szolgáltatásokból tevődik össze. A gépjármű tartós bérlet nem csak pénzügyi finanszírozás a Bérlőnek, hanem az adott gépjárműhöz kapcsolódóan további szolgáltatásokkal párosul, amelyek ezáltal kényelmesebbé teszik a járműhasználatot.

 

Káresemények kezelése az Easylease tartós autóbérlési konstrukcióban

 

Autólopás

A szerződésben megadott elérhetőségek valamelyikén azonnal jelezni kell a lopást az Easylease felé, valamint rendőrségi jegyzőkönyvet kell felvetetni. A forgalmi engedélyt és a kulcsokat haladéktalanul le kell adni részünkre.

Műszaki hiba, defekt, ismeretlen eredetű meghibásodás, leállás

A nap 24 órájában hívható számunkon azonnal jelezni kell a problémát, hogy minél hamarabb szakszervizbe kerüljön az autó.

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján, 24 órában elérhető. Bármilyen – a bérelt autóval kapcsolatos – probléma esetén hívja a +36/30-992-3393 telefonszámot vagy írjon az [email protected] e-mail címre.

Balesetből vagy rongálásból eredő károk

Bérlő köteles az autóban keletkezett kárt öt munkanapon belül telefonon vagy e-mailen bejelenteni a Bérbeadó felé.

A biztosítások érvényesítése

  • Casco biztosítás alapján

A bérlő viseli a keletkezett kár Casco biztosítás utáni önrészét, ha:

  • a járműben keletkezett károkat a biztosító Casco alapján téríti
  • a káresemény (baleset) a Bérlő saját hibájából keletkezett
  • Casco biztosítási önrész

A tartós bérlet során általunk a gépkocsikra alapból kötött Casco biztosítás keretében az önrész:

  • 1000 €, illetve 10%-os mértékű
  • üveg- és / vagy szélvédő kár esetén 150 €

Ettől eltérő minimum önrész kérése esetén kérje személyre szabott ajánlatunkat.

  • Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás alapján

Amennyiben a káresemény bekövetkezését követően felelősségbiztosítás alapján indul meg a kár helyreállítása, úgy az ügyintézés gyorsítása érdekében mielőbb kérje meghatalmazásunkat.

A bérlői felelősségről

A keletkezett kár teljes összegét a Bérlő viseli, amennyiben:

  • jogosulatlan vezető (használati engedéllyel nem rendelkező személy) által okozott a kár
  • az általános karbantartás vagy kötelező szerviz a Bérlőnek felróható mulasztásából eredően keletkezik kár
  • a kár bekövetkezése a gyárilag előírt minőségű/típusú üzemanyagtól eltérő betöltésből ered
  • a kár bekövetkezése nem rendeltetésszerű használat következménye (pl. versenyzés)
  • a járművet alkohol, vagy bármilyen tudatmódosító szer befolyásoltsága alatt vezették
  • minden esetben, amikor a biztosító mentesül a kárviselés terhe alól (pl. lopás esetében, ha a forgalmi engedélyt is eltulajdonítják az autóval együtt, mert az benne maradt)

 

Autóbérlés hosszú távra gyorsan, egyszerűen – már Miskolcon is

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni.

A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban.

Az átadás előzetesen egyeztetett időpontban történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális kínálatunkat a weboldalon!