Toyota hosszútávú autóbérlés

Toyota hosszútávú autóbérlés

2024. ápr.

Az autóbérlés hosszú távra Magyarország több nagyvárosában is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet a segítségünkkel rugalmas átvételi lehetőséggel! Válasszon akár egy prémium felszereltségű Toyota gépjárművet vagy más kedvelt márkát és az Easylease elhozza Önnek (Toyota hosszútávú autóbérléssel).

 

Prémium Toyota autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember úgy gondolkodik a témáról, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országok gyakorlatával – meglehetősen erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez a vélemény kezd átalakulni, főleg azok körében, akik az autózást igazi élménynek és egy életérzésnek tekintik. Akik nem csak a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét is.

A speciális bérlési konstrukciónk segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlőink válláról, így ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Azoknak nyújtjuk szolgáltatásainkat, akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet. A lényeg az, hogy a tartósan bérelt autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, úgy, hogy közben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének luxus kategóriájú autót vezetni, hogy közben nem költenek el a megvásárlására több tízmillió forintot. És mivel nem fizetnek ki egyszerre egy nagy összegű vételárat, a pénzük jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön kényelmesen, nagyobb mértékű anyagi terhek nélkül élvezhesse a luxusautó vezetés adta örömöket. A szolgáltatásunk már Magyarország több pontján is elérhető!

Toyota tartós bérlet (aktuális Toyota autókínálat)

 

Toyota hosszútávú autóbérlés

Tojoda Szakicsi cégalapító, valamint fia, Tojoda Kiicsiró a kezdeti időkben nem az autókhoz, hanem a szövőgépekhez értett. Tojoda Szakicsi 1890-ben készítette el első szövőgépét, majd a húszas években megalkotta a világ első automatikus utántöltésű, állandó sebességű szövőgépét, a Toyoda Type G-t.

Találmányát a világ legnagyobb szövőcége, a Platt Brothers & Co. vásárolta meg egymillió jenért, ami a maga idejében még ipari szinten is igen jelentős összegnek számított. Tojoda Szakicsi ezt az összeget egy autógyár alapításába fektette. 1935-re megalapította a Toyoda szövőgépgyártól jogilag független Hinode Motors vállalatot, és motorfejlesztésbe kezdett. Hamar elvetette a Hinode Motors nevet, és cégét 1937-ben Toyotára keresztelte át. Addig kéthengeres motorokkal kísérletezett, és el is készült egy még Hinode márkájú, A1 nevű prototípus.

Japán ekkor már részt vett a második kínai–japán háborúban, a csapatoknak pedig teherautók kellettek. Mivel egy kéthengeres motorral nem lehetett volna nagy rakományokat mozgatni, Toyota lemásolta egy akkori Chevrolet teherautó soros hathengeres, 65 lóerős motorját, váltóját, alvázát. Erre készült az AB típusjelzésű első Toyota teherautó, valamint a Chrysler Airflow vonalait és formai elemeit koppintó AA személykocsi. 1938-ban megkezdte a működését a szövőgyártól különálló első Toyota-üzem Koromóban. 1936 és 1947 között összesen 1757 autó készült el ebben a gyárban.

1951-ben a Toyota mérnökei létrehozták az első BJ terepjárót, a mai Land-Cruiser ősét. A karosszériához alapötletként az amerikaiak háborúban használt Dodge Weaponja szolgált, a motor pedig a már bevált hathengeres Chevrolet motor volt. A Toyota elsősorban az exportra gyártás mellett döntött, és hogy vonzóbbá tegye, alaposan átdolgozta a BJ-t. Így jött létre 1954-ben az első Land-Cruiser. Ez volt az első olyan motorizált jármű, amelyik önerőből feljutott a Fuji hegy hatodik állomásáig.

1964-ben a vállalat bevezette az Egyesült Államokban az első, igazán az amerikaiak igényei szerint készült autóját, a Tiarát. Mivel ez az autó éppen annyiba került, mint a Volkswagen bogárhátúja, gyorsan nagy sikerre tett szert a négyhengeres motorjával, a külső méreteihez képest tágas utasterével, valamint a kategóriájában akkor még teljesen szokatlan automata váltójával és légkondicionálójával.

Az 1967-es év a Jaguar E-Type-hoz erősen hasonlító, szupermodern, sorhatos motorral hajtott, kisszériás 2000 GT sportkocsi, valamint a Hiace furgon megszületésének éve. 1972-ben elkészült a tízmilliomodik Toyota. Az USA-ban 1990-ben bevezették a Lexus márkát, ami aztán a Mercedesek, BMW-k és Audik komoly vetélytársává nőtte ki magát az évek alatt.

Nem csoda hát, ha Ön is lelkesedik azért, ha egy prémium kategóriás Toyota volánja mögé ülhet. Ez az álom nem elérhetetlen és a márka iránti hűség ennél a bérlési konstrukciónál könnyen megtartható, hiszen az aktuális kínálatban biztosan talál a kedvére való Toyota személygépkocsit, amelyet egy egyszerű adminisztrációval járó folyamat végén tudunk átadni Önnek.

A célunk az, hogy ezt a gazdasági és kényelmi szempontból is tökéletes lehetőséget minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel. Az autóbérlés kifejezés sokak számára elsősorban az egy pár napra, esetleg néhány hétre történő bérleti konstrukciót jelenti. Itt fontos azonban megjegyezni, hogy a tartós autóbérlés nem egy – ilyen értelemben vett – „klasszikus” bérleti konstrukciót takar. A továbbiakban megmutatjuk, hogy miben más.

Az Easylease autóbérlés esetén az eljárás a következő:

  1. A bérlő kiválasztja a mobile.de autós oldalról a neki megfelelő/tetsző gépjárművet.
  2. A bérbeadó bérleti ajánlatot küld a kiválasztott autóra.
  3. A bérleti ajánlat elfogadása után sor kerül a szerződés aláírására.
  4. A bérbeadó megveszi a kiválasztott autót miután a bérlő az első díjat átutalta.
  5. Az Easylease átadja az autót a bérlőnek, német rendszámmal.

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni. A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban.

A Toyota vagy más kiválasztott autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban történik és a következő magyarországi városokban lehetséges: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Gyöngyös. Igény szerint használati bemutatóval egybekötve adjuk át a bérlőnek a gépjárművet.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális Toyota autókínálatunkat a weboldalon!