Autó tartós bérlet

Easylease logó
Könnyebb az autós élet

Előnyök Önnek!

AUTÓ TARTÓS BÉRLÉSRŐL

Célunk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal üljenek be az általuk kiválasztott autóba.

Easylease többet nyújt mint gondolná!

Operatív lízing vagy tartós bérlet?

A két konstrukció nagyon hasonló és valóban rengeteg előnnyel jár a klasszikus autóhasználatokkal szemben. A lízing és a tartós bérlés között van azonban egy lényeges különbség. Míg operatív lízing esetén minden esetben elvégeznek egy alapos, mindenre kiterjedő hitelképességi vizsgálatot, addig az Easylease tartós autóbérlés során egy lényegesen egyszerűbb folyamat után tud, könnyen, gyorsan, biztonságosan a kiválasztott autóba ülni, továbbá a tartós autóbérlés rengeteg előnnyel is gazdagítja Önt az autóvásárlással szemben!
Lényeges szempontok, Önnek!
ALACSONY KEZDŐ ÖNERŐ

A tartós bérlet szerződésben foglalt kezdő befizetésének az átutalásával, a forgalomba helyezést követően használatba vehető az autó. Így megmarad Önnek az autóra szánt anyagi forrása, javítva ezáltal az Ön likviditását. Az autót úgy használhatja, mintha a tulajdonosa lenne.

A BÉRLETI DÍJ KÖLTSÉGKÉNT ELSZÁMOLHATÓ!

Az előre fizetett havi díj a finanszírozás mellett a szolgáltatások díját is tartalmazza, 100 %-ban leírható – mint igénybe vett szolgáltatás, ezáltal egyszerűbb a költségek elszámolása.

AZ ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ

Amennyiben a bérletbe vevő magán- és üzleti célra is használja a bérbe vett járművet, úgy a bérleti díj ÁFA tartalmának mértéke 2019. január 1-től az egyszerűsített visszaigényléssel 50 % (útnyilvántartás vezetése nélkül). Ugyanakkor az általános szabályok alapján vezetett útnyilvántartással továbbra is lehetőség van ettől magasabb mértékű visszaigénylésre.

TERVEZHETŐ FIX HAVIDÍJ

A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolt szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli-nyári gumi) összegét is, így könnyebb elkerülni egy esetleges váratlan, nagy összegű kiadást.

KEDVEZŐ MARADVÁNYÉRTÉK

Tartós bérlet esetén a maradványérték a futamidő végével a valós piaci árakhoz van kalkulálva, így a Bérlőt semmilyen módon nem éri veszteség.

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSI MEGOLDÁS

A fizetendő havi bérleti díj a finanszírozásból és az alap-, illetve a Bérlő kérésének megfelelően az opcionális szolgáltatásokból tevődik össze. A gépjármű tartós bérlet nem csak pénzügyi finanszírozás a Bérlőnek, hanem az adott gépjárműhöz kapcsolódóan további szolgáltatásokkal párosul, amik ezáltal kényelmesebbé teszik a járműhasználatot.

Az Ön ideje fontos számunkra!

Válassza az operatív lízing helyett az Easylease tartós autóbérlést, így Önnek csak a vallalkozására, munkájára kell figyelnie. Minden más a mi feladatunk. Célunk hogy Ön minden nap elégedett mosollyal üljön autójába. Tehesse ezt meg a 24 órás supportunknak köszönhetően. Így mindíg biztonságban érezheti magát, történjen bármilyen esemény.

A havi díj többek között az alábbiakat tartalmazza:

Alapszolgáltatások:

  • Finanszírozás
  • Német adókat
  • Kötelező biztosítás
  • Casco biztosítás
  • Kötelező szervizeltetés
  • Téli- és nyári gumi biztosítása
  • Asszisztencia új autónál
Opcionális szolgáltatások:

  • Teljes körű szervizeltetés
  • Használt autó asszisztencia
  • Autópálya matrica szolgáltatás
  • Csereautó biztosítása