Tartós autóbérlés az Easyleasetől – Gyöngyösi átvétellel

Tartós autóbérlés az Easyleasetől – Gyöngyösi átvétellel

2023. febr.

Az autóbérlés hosszú távra már Gyöngyösön is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet és szabadságot a segítségünkkel!

Prémium kategóriás autóbérlés hosszú távra, előre tervezhető és kiszámítható költségekkel

Egy korszerű, aktív- és passzív védelemmel ellátott autóval nap mint nap biztonságos környezetben tudhatjuk magunkat, és ez kihat a megjelenésünkre és a magabiztosságunkra is, miközben egy üzleti tárgyalás helyszínére tartunk, vagy éppen kikapcsolódunk a családunkkal hétvégén.

Ön is megérdemli, hogy jól érezze magát egy prémium kategóriás gépkocsiban!

Az innovatív rendszerünk segítségével mostantól akár az Ön számára is elérhető egy olyan tartós autóbérlési konstrukció, amelyet eddig a makulátlan múlttal rendelkező, régóta kiszámíthatóan működő cégek tulajdonosai tudtak csak megkapni.

 

Melyek az Easylease tartós autóbérlés előnyei pénzügyi szempontból?

 • Alacsony önerő szükséges hozzá

A tartós bérlet szerződésben foglalt kezdő befizetésének az átutalásával, a forgalomba helyezést követően azonnal használatba vehető az autó. Így megmarad az erre a célra szánt anyagi forrás, javítva ezáltal az Ön likviditását. Az autó használata közben pedig ugyanúgy élvezheti annak előnyeit, mintha Ön a tulajdonosa lenne.

 • A bérleti díj összege elszámolható költségként

Az előre fizetett havi díj a finanszírozás mellett a szolgáltatások díját is tartalmazza, valamint teljes egészében leírható, mint igénybe vett szolgáltatás, ezáltal egyszerű a költségek elszámolása.

 • Visszaigényelhető az ÁFA

Amennyiben a bérletbe vevő magán- és üzleti célra is használja a bérbe vett járművet, úgy a bérleti díj ÁFA tartalmának 50%-át 2019. január 1-től az egyszerűsített visszaigényléssel érvényesítheti, útnyilvántartás vezetése nélkül. Az általános szabályok alapján vezetett útnyilvántartással pedig továbbra is lehetőség van akár ennél magasabb mértékű visszaigénylésre is.

 • Előre tervezhető fix havidíj

A szolgáltatás díja pontosan tervezhető, mivel a bérleti díj magában foglalja a kapcsolódó szolgáltatások (casco, kötelező biztosítás, gépjárműadó, kötelező szervizek, téli-nyári gumi) összegét is. Így elkerülhetővé válik egy esetleges váratlan, nagy összegű kiadás, amely megterhelné a családi költségvetést.

 • Kedvező maradványérték

Tartós bérlet esetén a maradványérték a futamidő végével a valós piaci árakhoz van kalkulálva, így a Bérlőt semmilyen módon nem érheti veszteség.

 • Komplex szolgáltatást kap a bérlő

A fizetendő havi bérleti díj a finanszírozásból, az alap- és (a Bérlő kérésének megfelelően) az opcionális szolgáltatásokból tevődik össze. A gépjármű tartós bérlet nem csak pénzügyi finanszírozás a Bérlőnek, hanem az adott gépjárműhöz kapcsolódóan további szolgáltatásokkal párosul, amelyek ezáltal kényelmesebbé teszik a járműhasználatot.

 

Hogyan zajlik a káresemények kezelése az Easylease tartós autóbérlés igénybevétele esetén?

 

Sorra vettük a legalapvetőbb káresemény típusokat és a tudnivalókat a témáról, de ha valamit kihagytunk volna a felsorolásból, keressen minket bizalommal, és készséggel adunk felvilágosítást az eljárás részleteiről és szabályairól.

Autólopás

A szerződésben megadott elérhetőségek valamelyikén azonnal jelezni kell a lopás tényét az Easylease felé, valamint rendőrségi jegyzőkönyvet kell felvetetni. A forgalmi engedélyt és a kulcsokat haladéktalanul le kell adni az Easylease képviselőjének.

Műszaki hiba, defekt, ismeretlen eredetű meghibásodás, leállás

A nap 24 órájában hívható számunkon azonnal jelezni kell a problémát, hogy segíthessünk Önnek és hogy minél hamarabb szakszervizbe kerülhessen az autó.

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján, 24 órában elérhető. Bármilyen – a bérelt autóval kapcsolatos – probléma esetén hívja a +36/30-992-3393 telefonszámot vagy írjon az info@easylease.hu e-mail címre.

Balesetből vagy rongálásból eredő károk

Bérlő köteles az autóban keletkezett kárt öt munkanapon belül telefonon vagy e-mailen bejelenteni a Bérbeadó felé.

A biztosítások érvényesítése

 • Casco biztosítás alapján

A bérlő viseli a keletkezett kár Casco biztosítás utáni önrészét, ha:

 • a járműben keletkezett károkat a biztosító Casco alapján téríti
 • a káresemény (baleset) a Bérlő saját hibájából keletkezett
 • Casco biztosítási önrész

A tartós bérlet során általunk a gépkocsikra alapból kötött Casco biztosítás keretében az önrész:

 • 1000 €, illetve 10%-os mértékű
 • üveg- és / vagy szélvédő kár esetén 150 €

Ettől eltérő minimum önrész kérése esetén kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 • Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás alapján

Amennyiben a káresemény bekövetkezését követően felelősségbiztosítás alapján indul meg a kár helyreállítása, úgy az ügyintézés gyorsítása érdekében mielőbb kérje meghatalmazásunkat.

A bérlői felelősségről

A keletkezett kár teljes összegét a Bérlő viseli, amennyiben:

 • jogosulatlan vezető (használati engedéllyel nem rendelkező személy) által okozott a kár
 • az általános karbantartás vagy kötelező szerviz a Bérlőnek felróható elmulasztásából eredően keletkezik kár
 • a kár bekövetkezése a gyárilag előírt minőségű/típusú üzemanyagtól eltérő betöltésből ered
 • a kár bekövetkezése nem rendeltetésszerű használat következménye (pl. versenyzés az autóval)
 • a járművet alkohol, vagy bármilyen tudatmódosító szer befolyásoltsága alatt vezették
 • minden esetben, amikor a biztosító mentesül a kárviselés terhe alól (pl. lopás esetében, ha a forgalmi engedélyt is eltulajdonítják az autóval együtt, mert az benne maradt)

 

Autóbérlés hosszú távra gyorsan, egyszerűen – már gyöngyösi átvétellel is

Az Easylease által biztosított tartós autóbérlés során egy egyszerű ellenőrzési folyamat után fog tudni könnyen, gyorsan és biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni. A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Az ajánlatkérés folyamatáról részletes információkat talál a vonatkozó menüpontban.

Az átadás előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve. Rendelkezésre állunk szolgáltatásainkkal Budapesten, és több helyen (Nyíregyháza, Miskolc, Gyöngyös, Nagykanizsa) vidéken is.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a weboldalon és itt ebben a bejegyzésben is megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális gépjármű kínálatunkat a weboldalon!