Porsche hosszútávú autóbérlés

Porsche hosszútávú autóbérlés

2024. jún.

Az autóbérlés hosszú távra Magyarország több nagyvárosában is elérhető az Easylease tartós autóbérlés konstrukciójának köszönhetően. Élvezze Ön is a különleges prémium gépjárművek nyújtotta kényelmet rugalmas átvételi lehetőségekkel! Válasszon akár egy prémium felszereltségű Porsche gépjárművet vagy más kedvelt márkát és az Easylease elhozza Önnek: Porsche hosszútávú autóbérlés.

 

Élvezze a luxust: A tartós autóbérlés új dimenziói

Sokan úgy gondolják, hogy egy autót csak akkor lehet igazán birtokolni és élvezni, ha az a saját nevükre van írva. Magyarországon ez a fajta gondolkodásmód még erősebb, mint a nyugat-európai országokban. Szerencsére az utóbbi időben egyre többen kezdik felismerni a tartós autóbérlés előnyeit, és átértékelik a prémium autóvezetés élményét.

 

Miért válassza az Easylease hosszútávú autóbérlési megoldását?

Szabaduljon meg a tulajdon terheitől!

A mi speciális bérlési konstrukciónkkal Önnek nem kell aggódnia a casco biztosításról, a szervizelésről, a gépjárműadóról és a többi adminisztratív teendőkről. Mi ezeket mind elintézzük Ön helyett, hogy Ön csak a vezetés élvezetére koncentrálhasson.

Válasszon a legújabb modellek közül!

Folyamatosan frissítjük kínálatunkat a legújabb luxusautókkal, így Ön mindig a legstílusosabb és legmodernebb autókat vezethet. Legyen az akár egy luxus kategóriájú Porsche vagy más gépjármű.

Költséghatékony megoldás

A tartós autóbérlés hosszú távon olcsóbb lehet, mint egy autó megvásárlása és fenntartása. Nem kell egyszerre egy nagy összeget elköltenie, a bérleti díjat pedig kényelmesen törlesztheti havonta.

Mindig van autója

Amennyiben a bérelt autó szervizbe kerül, egy másik, azonos kategóriájú autót biztosítunk Önnek a javítási időszakra. Így Önnek sosem kell autó nélkül maradnia.

 

A tartós autóbérlés tökéletes megoldás Önnek, ha:

  • Szeretné a legújabb luxusautókat vezetni,
  • Nem szeretne aggódni a tulajdonlással járó teendőkért,
  • Költséghatékony megoldást keres.

Ne várjon tovább, próbálja ki az Easylease tartós autóbérlést, és élvezze a luxusautó vezetés adta örömöket kényelmesen és gondtalanul!

Szolgáltatásunk már Magyarország több pontján is elérhető.

 

Porsche hosszútávú autóbérlés

A Porsche vezetést nem lehet összehasonlítani semmi mással. A motorok erőteljesek és kifinomultak, a kezelés precíz és intuitív, a belső tér pedig luxuskörnyezetet biztosít. A Porsche autók nem csupán közlekedési eszközök, hanem műalkotások, amelyek minden utazást élménnyé varázsolnak. Csúcsteljesítmény és felejthetetlen vezetési élmény: ez a Porsche.

Porsche történelem

A Porsche 1931-ben alakult Stuttgartban, Németországban, Ferdinand Porsche ötlete alapján. Porsche kezdetben autókat tervezett más gyártók számára, de 1948-ban bemutatta saját első modelljét, a 356-ot. A 356-os modell óriási sikert aratott, és megalapozta a Porsche hírnevét a sportautók terén.

A Porsche 911-es modelljének 1963-as bevezetése mérföldkövet jelentett az autógyár fejlődésében. A következő fontos lépést a háromszintes szerelőcsarnok (41-es épület) elkészülte jelentette 1969-ben, amely lehetővé tette a gyártókapacitás növelését is. 1982-ben megkezdte működését az automatizált, magaspolcos raktár. Az új fényezőműhelyt 1986-ban nyitották meg, a karosszériaüzem 1988-as elkészültével pedig kialakult a jelenlegi épületstruktúra és gyártási folyamatsor.

1973-ban a Porsche volt az első üzem az autógyártásban, amely galvanizált fémlemez paneleket hegesztett a karosszériára. Ez mérföldkövet jelentett az autó korrózióvédelme szempontjából. A Porschénál üzembe állított első robot pedig egy hegesztőrobot volt, amely a 911 modell hátsó futóművének kereszttartó csövén dolgozott. A 1988-as év új korszakot nyitott a karosszériagyártás terén. Ekkor adták át az újonnan épített karosszériaüzemet, ahol már az induláskor 15 robotot használtak.

Sokat elmond a gyárról az is, hogy a Porsche az egyik legsikeresebb versenyautó-gyártó cégek egyike. Kiemelkedő tapasztalataik vannak a gyorsaság és a jó vezetési élmény terén. Nem csoda hát, ha Ön is lelkesedik azért, ha egy prémium kategóriás Porsche volánja mögé üljön. Ez az álom nem elérhetetlen és a márka iránti hűség ennél a bérlési konstrukciónál könnyen megtartható, hiszen az aktuális kínálatban biztosan talál a kedvére való Porsche személygépkocsit, amelyet egy egyszerű adminisztrációval járó folyamat végén tudunk átadni Önnek.

 

Fedezze fel a tartós autóbérlés kényelmét és gazdaságosságát!

Szeretné élvezni egy felsőkategóriás autó, akár egy Porsche vezetésének örömét anélkül, hogy a vásárlással járó terheket cipelnie kellene? Akkor az Easylease tartós autóbérlése tökéletes megoldás az Ön számára!

Hogyan működik?

  1. Válasszon autót! Böngéssze át a mobile.de kínálatát, és válassza ki álmai autóját.
  2. Kérjen árajánlatot! Küldjön el nekünk egy üzenetet a kiválasztott autóval kapcsolatban, és mi elküldjük Önnek a bérleti ajánlatot.
  3. Írja alá a szerződést! Ha elfogadja az ajánlatot, írja alá a szerződést.
  4. Vezessen! Mi megvásároljuk az autót, és miután befizette az első havi díjat, átadjuk Önnek a német rendszámos autót. Élvezze a Porsche hosszútávú autóbérlés előnyeit.

 

Egyszerű, gyors és biztonságos!

 

Az Easylease tartós autóbérléssel Önnek nem kell aggódnia a bonyolult adminisztráció vagy a váratlan kiadások miatt. Csak dőljön hátra, és élvezze a vezetés örömét!

A Porsche vagy akár más kiválasztott autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban történik és már több magyarországi városban is lehetséges. Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Gyöngyös egyaránt lehet az átadás-átvétel helyszíne. Igény szerint használati bemutatóval egybekötve adjuk át Önnek a kiszemelt gépjárművet.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!