Céges autó

Easylease logó
Mindig frankó

Jobb bérelni mint venni

Az egyik első eszköz, amelyet Magyarországon a legtöbben szeretnének, legyen az illető vállalkozó vagy alkalmazott, az a céges autó.

Velünk jár legjobban

A magyarok számára valamiért a biztonság egyet jelent a saját tulajdonnal, így inkább a lízing és a hitelből történő autóvásárlás terjedt el itthon. Azonban egy cég életében igen lényeges a likviditás megőrzése. Ezért nem előnyös, ha a forrásait nem a termelő tevékenységre, hanem céges autó megvásárlására fordítja.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy használja ki a lehetőségeket, és ne dőljön be az első ajánlatnak! A legtöbben beleugranak egy áruhitelbe, egy személyi kölcsönbe, de akár egy jelzáloghitelbe is. De miért? Mert például nem ismerik a céges autó előnyeit vagy éppen tartanak tőle (igen, ilyen is van), de nem kérdeznek, legfőképp pedig nem néznek utána. Tőlünk bátran kérdezhet! ( [email protected] ) Segítünk hogyan lehet költséhatékonyan céges autó birtokosa. Keresse elérhetőségeink valamelyikén az Easylease csapatát!

Amikor megtetszik egy autó, megfelelőnek tartja, műszakilag, meg trendben, meg az összes szempont szerint ami fontos az Ön számára egy céges autó esetében, akkor tudjon róla, hogy egy szalon nem mindig tudja az összes létező pénzügyi ajánlatot felmutatni. Fontos! Nem akarattal, de ő nem pénzügyi cég, hanem autószalon. Ezért, ha úgy megy oda, hogy előre felkészül, és maga is tudja, meddig ér a takarója és meddig nyújtózkodhat, és hogy erre vannak különböző finanszírozási lehetőségek, akkor sokat segít az ügymenet gördülékennyé tételében, valamint valószínűbb, hogy az Önnek kedvezőbb megoldás születik. De van ennél is egyszerűbb lehetőség!

Bemutatjuk, hogyan zajlik az Ön által kiválasztott autó átadásának a folyamata az Easylease-nél.

1. Céges autó kiválasztása:

A www.mobile.de oldalról a kalkulátornál megadott paraméterek alkalmazásával válassza ki az Önnek tetsző autót majd a “megosztás” ikonra kattintva küldje el számunkra az [email protected] e-mail címre! Magyarországi márka-képviselettől is lehet autót választani, amennyiben az még nem lett forgalomba helyezve. Kérjük ebben az esetben küldje el a Márkakereskedő elérhetőségét és az autó beazonosíthatóságát.

2. Ajánlat kérése:

A kiválasztott autóra e-mail üzenetben megküldjük a hivatalos ajánlattételünket. Amennyiben az megfelel Önnek, úgy aláírva kérjük küldje vissza azt válasz e-mailben.

3. Szerződéskötés

Bonitás vizsgálat (hitel minősítés) nélkül a természetes vagy jogi személy (cég) adatainak a részünkre történt megadását követően kiküldjük a szerződést. Annak Ön (vagy a cég képviselője) általi aláírását követően kérjük azt visszaküldeni részünkre.

4. Első díj (önerő) befizetése

Az elfogadott ajánlatban szereplő – s a szerződésben is rögzített – kezdő, első díj részünkre történő átutalása.

5. Autóbehozatal

Meggyőződünk az autó előéletéről, valós állapotáról. Amennyiben azt kifogástalannak találjuk a járművet német okmányokkal üzembe helyezzük, hazaszállítjuk. A hazaszállítás a bérlő kívánsága szerinti helyszínre történik. A hazaszállítás és üzembe helyezés költsége: 900-1100 €.

6. Céges autó átvétele

Az átadás előzetesen egyeztetett időpontban történik, igény szerint használati bemutatóval egybekötve. • A szerződés aktuális havi bérleti díjának utalását ezt követően kell 48 órán belül elindítani, vagy az autót átadó kollégánk részére számla ellenében készpénzben megfizetni. Utóbbi esetben kérjük előre jelezni ily módon történő fizetési szándékát.

7. Az új céges autó gondtalan használata

Összességében mindenkinek bátran ajánljuk a tartós bérleti konstrukció igénybevételét, aki úgy szeretne minőségi autóban ülni, hogy közben a céges autó vételárának igen jelentős része a zsebében vagy a cégében marad és tudja dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermelje a bérleti díjat, míg a tőke folyamatosan a rendelkezésére áll.

Az Easylease autó tartós bérleti konstrukció egy tökéletes megoldás céges autó esetében, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, gondok nélkül élvezhesse a vezetés adta örömöket.

*Akciós ajánlatok*

Autó kereső