tartós autóbérlés

Autós kalandok feszültség nélkül: tartós autóbérlés

2024. júl.

Ön nyaralni indulna hamarosan, de a meglévő autója már nem garanciális és tart attól, hogy ez kockázatos és zaklatottá teszi a pihenése alatt? Ebben az esetben mindenképpen érdemes egy új vagy újabb és még garanciális autóra váltani. Még nem késett el a váltással, mert az Easylease tartósbérlet konstrukciójával akár már 15 nap alatt is beszerezhetjük Önnek a garanciális autót.

A folyamat sokkal könnyebben lezajlik, mint azt Ön gondolná. Ráadásul még a nyaralásra is marad pénze az autó csere után is. Ne keresgéljen tehát tovább, a nyári szabadság ideje alatt is Easylease tartós autóbérlés a legjobb megoldás, akár 24 órán belül!

Próbálja ki az Easylease tartós autóbérlést, és élvezze a luxusautó vezetés adta örömöket nyáron is kényelmesen és gondtalanul!

Szolgáltatásunk már Magyarország több pontján is elérhető.

 

A tartós autóbérlés néhány előnye, amelyek már sok ügyfelünket meggyőzték, hogy az Easylease-t válasszák:

  • A tartós bérlet során a bérleti díj fix, így könnyebben tervezhető a nyaralási költségvetés és lehetőségünk lehet arra, hogy elkerüljük egy autó megvásárlásával együtt járó adminisztratív és egyéb terheket, költségeket.
  • A bérleti konstrukció lehetőséget ad arra, hogy mindig új, modern autót használjunk, ami különösen fontos lehet hosszabb utazások során. A környezetbarátabb, alacsonyabb fogyasztású autó használata tovább csökkentheti a nyaralás költségeit.
  • A bérleti autók gyakran jobban felszereltek és biztonságosabbak, mint egy saját autó, ami kiemelten fontos a családi nyaralások alkalmával, ráadásul különleges, ritka autókat is kipróbálhatunk, amelyeket egyébként nem biztos, hogy megvásárolnánk.

 

Prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember úgy gondolkodik a témáról, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országok gyakorlatával – meglehetősen erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez a vélemény kezd átalakulni, főleg azok körében, akik az autózást igazi élménynek és egy életérzésnek tekintik. Akik nem csak a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét is.

A speciális bérlési konstrukciónk segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlőink válláról, így ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Azoknak nyújtjuk szolgáltatásainkat, akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet. A lényeg az, hogy a tartósan bérelt autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, úgy, hogy közben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének luxus kategóriájú autót vezetni, hogy közben nem költenek el a megvásárlására több tízmillió forintot. És mivel nem fizetnek ki egyszerre egy nagy összegű vételárat, a pénzük jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

 

Fedezze fel a tartós autóbérlés kényelmét és gazdaságosságát!

Szeretné élvezni egy felsőkategóriás autó vezetésének örömét a nyaralása alatt, anélkül, hogy magára vállalja a vásárlással járó terheket? Akkor az Easylease tartós autóbérlése tökéletes megoldás az Ön számára!

Hogyan működik?

  1. Válasszon autót! Böngéssze át a mobile.de kínálatát, és válassza ki álmai autóját.
  2. Kérjen árajánlatot! Küldjön el nekünk egy üzenetet a kiválasztott autóval kapcsolatban, és mi elküldjük Önnek a bérleti ajánlatot.
  3. Írja alá a szerződést! Ha elfogadja az ajánlatot, írja alá a szerződést.
  4. Vezessen! Mi megvásároljuk az autót, és miután befizette az első havi díjat, átadjuk Önnek a német rendszámos autót.

 

Egyszerű, gyors és biztonságos megoldás az Easylease tartós autóbérlés!

 

Az Easylease tartós autóbérlés segítségével Önnek nem kell a nyaralás megszervezése közben még a bonyolult adminisztráció vagy a váratlan kiadások miatt is aggódnia. Csak pihenjen, és élvezze a vezetés örömét!

A nyaralásához kiválasztott prémium kategóriás autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban történik és már több magyarországi városban is lehetséges. Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Gyöngyös egyaránt lehet az átadás-átvétel helyszíne. Az átvételi pontok köre ráadásul hamarosan újabbakkal bővül, érdeklődjön az aktuálisan elérhető lehetőségekről!

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg és vezesse Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!