mercedes - A legjobb autó: az új autó

A legjobb autó: az új autó

2024. jún.

A címben olvasható mondat még olyan formában is ismert, hogy „Az egyetlen jó autó az új autó.” Hogy Enzo Ferrari, a Ferrari autógyár alapítója mondta-e, vagy Henry Ford, a Ford Motor Company alapítója, arról megoszlanak a vélemények. Ami viszont biztos, hogy az új autók és a változás iránti igény és vonzódás azóta is töretlenül tartja magát.

Az újdonság vonzereje

Az idézet tükrözi az új dolgok iránti általános vonzalmat, ideértve leginkább az autókat. Az új autók fejlettebb technológiával, szebb dizájnnal és jobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a régebbi modellek. Ön se érje be kevesebbel!

A változás iránti igény

Az idézet azt is sugallhatja, hogy mindannyian hajlamosak vagyunk ráunni a régi dolgokra, és folyamatosan újdonságra és változásra, vágyunk, valami másra, mint a megszokott. Ez különösen igaz lehet az autókra, amelyekre gyakran tekintünk státuszszimbólumként és az önkifejezés eszközeként is megjelenhetnek az életünkben.

Ezen igények kielégítését tartottuk szem előtt, amikor életre hívtuk az Easylease tartós autóbérlési konstrukcióját.

 

Prémium autók bérlési lehetősége hosszú távra, teljesíthető feltételekkel

A legtöbb ember úgy gondolkodik a témáról, hogy autót vezetni és tartósan használni csak akkor lehet, ha az saját tulajdon. Magyarországon – ellentétben a tőlünk nyugatabbra fekvő országok gyakorlatával – meglehetősen erős a tulajdon státusza, és az ahhoz való ragaszkodás. Az utóbbi évtizedben szerencsére ez a vélemény kezd átalakulni, főleg azok körében, akik az autózást igazi élménynek és egy életérzésnek tekintik. Akik nem csak a birtoklás tárgyát látják egy luxusautóban, hanem a használat örömét is.

A speciális bérlési konstrukciónk segítségével levesszük a tulajdonosi terheket a bérlőink válláról, így ők lesznek a mi kiemelt ügyfeleink. Azoknak nyújtjuk szolgáltatásainkat, akik már átlátják a tartós autóbérlés nyújtotta lehetőséget, előnyöket és az azokban rejlő kényelmet. A lényeg az, hogy a tartósan bérelt autót pontosan úgy használhatják, mintha az a tulajdonukban volna, úgy, hogy közben nem költöttek el rá egy komolyabb vagyont.

Mindazoknak jó szívvel ajánljuk a tartós autóbérlés igénybevételét, akik úgy szeretnének luxus kategóriájú autót vezetni, hogy közben nem költenek el a megvásárlására több tízmillió forintot. És mivel nem fizetnek ki egyszerre egy nagy összegű vételárat, a pénzük jelentős része a bankszámlájukon vagy a cégükben befektetve maradhat, és így tudják azt dolgoztatni annak érdekében, hogy kitermeljék az autó bérleti díját. A pénz ezzel a megoldással folyamatosan a rendelkezésre áll, ahelyett, hogy egy luxus kategóriájú autóban állna.

 

Unod a régi autódat, de nem akarsz vagyonokat költeni egy újra?

A tartós autóbérlés tökéletes megoldás lehet számodra! Válassz ki álmaid luxusautóját a kínálatunkból, és élvezd a kényelmet és a presztízst kiszámítható költségekért.

Ne várj tovább, valósítsd meg az álmaidat akár már ma!

 

Az Easylease autó tartós bérlet egy tökéletes megoldás, hogy Ön kényelmesen, nagyobb mértékű anyagi terhek nélkül élvezhesse a luxusautó vezetés adta örömöket. A szolgáltatásunk már Magyarország több pontján is elérhető!

Az Ön által kiválasztott autó átadása előzetesen egyeztetett időpontban történik és a következő magyarországi városokban lehetséges: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Gyöngyös. Igény szerint használati bemutatóval egybekötve adjuk át a bérlőnek a gépjárművet.

Ha további kérdései vannak a tartós autóbérléssel kapcsolatban, olvassa el a gyakran ismételt kérdések menüpontot vagy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Találja meg Ön is álmai autóját az Easylease tartós autóbérlés szolgáltatás segítségével! Várjuk hívását, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába!

Nézze meg aktuális autókínálatunkat a weboldalon!